Letiště Milovice - Mladá - změna režimu
Tak panove, akorat jsem hovoril s p. Macanauerem. O vikednu by se melo dodelavat na letisti znaceni a od pristiho tydne by se melo zacit s vydavanim povolenek, ktere jsou jiz pripraveny. Vsechny kalkulace mu vychazeji na poplatek 200Kc/rok. Co se tyka nejake kancelare, co mel mit na letisti mi rekl, ze na predani a zaplaceni povolenky se vzdy dohodneme. Navrhuji mu cinknout v utery a dohodnout nejaky den, nejlepe odpoledne kdy by byl na letisti a kazdy si tam prijel. Nebo jestli ma nekdo navrh na dukladnejsi organizaci?
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Zdar,
tak to jsme se dobře sešli, já s ním mluvil cca v 13.57. Potvrzuju co psal Zao - cedule s podmínkami by se měla objevit zítra po ránu, zajedu se tam podívat a vyfotit jí.
Dále platí že by se neměla používat hlavní dráha. Na druhou stranu jsem se dozvěděl, že už cca od podzima udržují travnaté plochy a byla by možnost udržovat i ten "náš" travnatý pruh. Větší válec na krtiny apod. by snad byl k mání, kdyžtak že si ho půjčí od silničářů - nabídnul jsem, že se případně budem finančně podílet.
Jako výpomoc by p. Macenauer uvítal kdybychom ten kus mohli důkladně projít kvůli případným kusům železa a jiného bordelu v ploše, že mu do toho nechtějí jezdit se sekačkama protože co chvíli o něco zavadí. Vidím to na víkendovou brigádku jakmile budou povolenky k mání.
Další věc - byla by možnost přes reklamku co bude dělat to značení nechat udělat další cedule pokud pošleme návrhy.
tak to jsme se dobře sešli, já s ním mluvil cca v 13.57. Potvrzuju co psal Zao - cedule s podmínkami by se měla objevit zítra po ránu, zajedu se tam podívat a vyfotit jí.
Dále platí že by se neměla používat hlavní dráha. Na druhou stranu jsem se dozvěděl, že už cca od podzima udržují travnaté plochy a byla by možnost udržovat i ten "náš" travnatý pruh. Větší válec na krtiny apod. by snad byl k mání, kdyžtak že si ho půjčí od silničářů - nabídnul jsem, že se případně budem finančně podílet.
Jako výpomoc by p. Macenauer uvítal kdybychom ten kus mohli důkladně projít kvůli případným kusům železa a jiného bordelu v ploše, že mu do toho nechtějí jezdit se sekačkama protože co chvíli o něco zavadí. Vidím to na víkendovou brigádku jakmile budou povolenky k mání.
Další věc - byla by možnost přes reklamku co bude dělat to značení nechat udělat další cedule pokud pošleme návrhy.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
tengler píše:... Potvrzuju co psal Zao - cedule s podmínkami by se měla objevit zítra po ránu, zajedu se tam podívat a vyfotit jí..
Situace dnes cca 14.20:
Cedule žádná. Obě závory otevřeny, na severní pojížděčce čtyřkolkáři, na západě motorkáři. Jižní závora otevřená (cca od konce března ..)
Situace dnes cca 15.20:
Cedule žádná. Obě závory zavřeny, jednu si odemyká a projíždí jakýsi "tuningář" s dalším očesaným autem na přívěsu. Na západě motorkáři (s odemčenou vlastní závorou) a nějaký drakista. Jižní závora otevřená.
Zkusím tam mrknout zase zítra nebo v pondělí.
RIP - Tucano 15ccm
RIP - Tucano 15ccm
Harries píše:Kdo brány odemyká? Pochybuju že každý k povolence dostane klíč...
Podle toho co jsem od p. Macenauera slyšel, tak chtěli mít o víkendech u brány službu. To se třeba mně moc nehodí, bo já si tam rád/radši zajedu třeba i v týdnu dopoledne. Pro takové případy by snad klíč byl nebo by mohl být k dispozici v té firmě u severní pojížděčky.
Jinak celkem nevidím důvod proč by nemohl být k povolenkám i klíč, třebas za příplatek.
RIP - Tucano 15ccm
RIP - Tucano 15ccm