Letiště Milovice - Mladá - změna režimu

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zao

#76 Příspěvek od Zao »

Tak panove, akorat jsem hovoril s p. Macanauerem. O vikednu by se melo dodelavat na letisti znaceni a od pristiho tydne by se melo zacit s vydavanim povolenek, ktere jsou jiz pripraveny. Vsechny kalkulace mu vychazeji na poplatek 200Kc/rok. Co se tyka nejake kancelare, co mel mit na letisti mi rekl, ze na predani a zaplaceni povolenky se vzdy dohodneme. Navrhuji mu cinknout v utery a dohodnout nejaky den, nejlepe odpoledne kdy by byl na letisti a kazdy si tam prijel. Nebo jestli ma nekdo navrh na dukladnejsi organizaci?
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
tengler

#77 Příspěvek od tengler »

Zdar,

tak to jsme se dobře sešli, já s ním mluvil cca v 13.57. Potvrzuju co psal Zao - cedule s podmínkami by se měla objevit zítra po ránu, zajedu se tam podívat a vyfotit jí.

Dále platí že by se neměla používat hlavní dráha. Na druhou stranu jsem se dozvěděl, že už cca od podzima udržují travnaté plochy a byla by možnost udržovat i ten "náš" travnatý pruh. Větší válec na krtiny apod. by snad byl k mání, kdyžtak že si ho půjčí od silničářů - nabídnul jsem, že se případně budem finančně podílet.
Jako výpomoc by p. Macenauer uvítal kdybychom ten kus mohli důkladně projít kvůli případným kusům železa a jiného bordelu v ploše, že mu do toho nechtějí jezdit se sekačkama protože co chvíli o něco zavadí. Vidím to na víkendovou brigádku jakmile budou povolenky k mání.

Další věc - byla by možnost přes reklamku co bude dělat to značení nechat udělat další cedule pokud pošleme návrhy.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
tengler

#78 Příspěvek od tengler »

tengler píše:... Potvrzuju co psal Zao - cedule s podmínkami by se měla objevit zítra po ránu, zajedu se tam podívat a vyfotit jí..

Situace dnes cca 14.20:
Cedule žádná. Obě závory otevřeny, na severní pojížděčce čtyřkolkáři, na západě motorkáři. Jižní závora otevřená (cca od konce března ..)

Situace dnes cca 15.20:
Cedule žádná. Obě závory zavřeny, jednu si odemyká a projíždí jakýsi "tuningář" s dalším očesaným autem na přívěsu. Na západě motorkáři (s odemčenou vlastní závorou) a nějaký drakista. Jižní závora otevřená.

Zkusím tam mrknout zase zítra nebo v pondělí.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Harries

#79 Příspěvek od Harries »

Kdo brány odemyká? Pochybuju že každý k povolence dostane klíč...
tengler

#80 Příspěvek od tengler »

Harries píše:Kdo brány odemyká? Pochybuju že každý k povolence dostane klíč...

Podle toho co jsem od p. Macenauera slyšel, tak chtěli mít o víkendech u brány službu. To se třeba mně moc nehodí, bo já si tam rád/radši zajedu třeba i v týdnu dopoledne. Pro takové případy by snad klíč byl nebo by mohl být k dispozici v té firmě u severní pojížděčky.

Jinak celkem nevidím důvod proč by nemohl být k povolenkám i klíč, třebas za příplatek.
RIP - Tucano 15ccm
Harries

#81 Příspěvek od Harries »

No právě... ja zase nejčastěji jezdil ve všední dny po práci. Řešením by mohl být zámek na číselný kód (vtipné řešení které jsem zažil v cizině u vzdálených turist. atrakcí kde nemělo cenu mít obsluhu).
tengler

#82 Příspěvek od tengler »

Uvidíme, já jsem mu v pátek říkal, že jezdím i v týdnu a že určitě ani zdaleka nejsem sám.
Harries

#83 Příspěvek od Harries »

Tak cedule pořád žádná... a letiště "plné" motorkářů, kiterů a UL. Byl jsem se tam podívat mezi pátou a šestou.
tengler

#84 Příspěvek od tengler »

Harries píše:Tak cedule pořád žádná... a letiště "plné" motorkářů, kiterů a UL. Byl jsem se tam podívat mezi pátou a šestou.

Díky za info, já to dneska nestihnul, zkusím se tam mrknout zejtra navečer. Pokud nic, tak v úterý hromadný útok? :-)
tengler

#85 Příspěvek od tengler »

Zdar,

tak dneska kolem 19.00 na letišti ani noha, ale taky žádné cedule.
lumca

#86 Příspěvek od lumca »

Bude se tedy dnes dít nějaké to předávání povolenek?
tengler

#87 Příspěvek od tengler »

Dneska? Něco mi uniklo?
Chci akorát zase p. Macenauerovi zavolat jak se věci mají.
kroxigor

#88 Příspěvek od kroxigor »

Hlavně se ho taky zeptej jestli ti ostatní co tam normálně řáděj nějaké povolení/pronájem už mají a proč to pro modeláře tak dlouho trvá
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Zao

#89 Příspěvek od Zao »

Ja jsem navrhoval volat v utery a pripadne s p. Macanauerem dohodnout nejaky termin na predani povolenek. Tak jsem zvedav, co bude mit Tengler za "novinky" :roll:
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
lumca

#90 Příspěvek od lumca »

To úterý byla pouze reakce na ten hromadný útok a na to, že se bude panu Macenaurovi volat.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“