FOXY multi 20A opto - motory se neroztoci

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
kamikaze.suicide

FOXY multi 20A opto - motory se neroztoci

#1 Příspěvek od kamikaze.suicide »

Zdravim,
zakoupil jsem si 4 regulatory otacek FOXY multi 20A opto na quadcoptera co si ted stavim. Mam ovsem problem s jejich funkcnosti.
Jelikoz az potom, co jsem je koupil jsem obevil video na netu, ze je potreba je nejdrive preprogramovat SimonK programem https://www.youtube.com/watch?v=wWkCtaIKtLA, tak jsem je chtel nejdrive jednotlive otestovat. A v tom nadesel problem. Kdyz je normalne zapojim a zapnu, tak motor 3x pipne, ale motor se uz neroztoci pri zvyseni plynu.
- mam starou vysilacku na 35mhz. Graupner MX-16s
- zkousel jsem zapojit jiny regl a vse funguje (motor se roztoci). tudis motor i s prijimacem jsou ok.
- baterku jsem taky nabil.
- zkusil jsem 3 regulatory ze 4 a vsechny jsou na tom stejne. Nechce se mi verit, ze by 3 ze 4 reglu nefungovaly. :lol: u posledniho nemam jeste konektory.

Prosim vas, nevite cim by to jeste mohlo byt, ze se mi nechteji roztocit motory s temahle regulatorama?
Pac ja uz vazne nevim :cry:
maliborec2002
Kontaktovat uživatele:

Re: FOXY multi 20A opto - motory se neroztoci

#2 Příspěvek od maliborec2002 »

A zkalibroval si ty regly? Připojit reglulátor s motorem na kanál plynu, obvykle 3ch, zapnout vysílač a dát plyn na max, pak zapojit baterku do reglu, a až to začne hodně pípat tak dej plyn zase úplně dolu, pak to nejspíš zase pípne, a až to pípne tak můžeš zase přidat plyn a uvidíš, jestli do funguje, nebo ne, jinak kalibrace tu kalibraci můžeš u všech regulátoru udělat najdenou přes řídící jednotku
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
kamikaze.suicide

#3 Příspěvek od kamikaze.suicide »

Kalibrace se mi nevede. At uz mam plyn v jakymkoli stavu, tak po pripojeni baterek to jen 3x pipne a konec. Jinak prijimac mam Graupner R16 scan a tusim, ze se regl ma pripojovat na 1. kanal. Na 1. jsem to zkousel i s tim jinym regulatorem a slo to v pohode, motor se roztocil.

EDIT: v navodu navic pisou ze "regulatory nejsou programovatelne a nevyzaduji zadne nastavovani pro uvedeni do provozu."
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JirkaA »

čím napájíš přijímač? Opto regly nemají BEC!!
OK2WY
kamikaze.suicide

#5 Příspěvek od kamikaze.suicide »

Jaj.. Toho jsem si nevsiml. Dik za upozorneni. :) Hned jak prijdu domu, tak to vyzkousim.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“