Depron Puddle, aneb krásný hydrouš
No, nechci se nikoho dotknout, ale nechápu to, že některým lidem stačí, když to letí. A kvalitu práce a celkový vzhled atd. už neřeší. Týká se to některých výtvorů, které jsou k vidění v galerii a i tohoto tvého veledíla - promiň...
Vždyť i z epp nebo depronu jdou udělat hezké modely, i když je to třeba plackolet. Řekl bych, že to o modeláři hodně řekne - tedy alespoň to, jestli je to vůbec modelář.
Vždyť i z epp nebo depronu jdou udělat hezké modely, i když je to třeba plackolet. Řekl bych, že to o modeláři hodně řekne - tedy alespoň to, jestli je to vůbec modelář.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
I seznameni s novou technologii muze vypadat lidsky. Tohle je prvni RC ero, ktery jsem si cely sam navrhnul a postavil z depronu - http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=58
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Přesně tak, to je otázka přístupu a vypovídá to o člověku mnohé - a nelze oddělovat koníček (modelařinu). Prostě mi neříkej, že když takhle odflákne někdo svůj koníček, tak že potom neodflákne i svou povinnost. Nechci tady nějak moralizovat, jen je mi z těch výtvorů fakt smutno. Když to byl test, tak nechápu, jak se tím může chlubit a dávat sem fotky.
Abu píše:No ja jsem celkem cune, a moje modely rozhodne nejsou cistoucke a dokonale jako na kitarskou vystavu. Ale vsechno ma sve meze.
Jejda, doufám že jsi pochopil, že se to v žádném případě netýká Tvých modelů. A navíc chápu, že jiní mají modely jen na lítání a takové věci jako vzhled prostě nemusí ani řešit.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Nene, neberu to jako utok na svoji osobu, to rozhodne ne
Ja jen chtel naznacit, ze nejsem zadnej velkej peclivka a moje era nejsou zdaleka dokonaly, jsem si toho vedom. Ale nekdy clovek vidi na letisti neco, z ceho se mi chce zvracet (a namyslim prejetou kocku). Kdybych postavil neco takovyho, tak to radsi nekde v ustrani rozslapnu, nez abych to vyfotil 
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz