r.stanka píše:Prosí o pomoc. Jak nastavím pravou páčku dolů aby to byl mod 1 tedy plyn v pravo. V návodu jsem to nějak nepobral. Které šroubky mám utáhnout? Děkuji.
Teď jsem vzdal připojení přijímače do řidící jednotky přes Sumo. I když jsem ho ve vysílači zapnul dal kabel do 8 kanálu tak jednotka napsala Error ale třeba se to jednou naučím ,
MisterJ píše:Teď jsem vzdal připojení přijímače do řidící jednotky přes Sumo. I když jsem ho ve vysílači zapnul dal kabel do 8 kanálu tak jednotka napsala Error ale třeba se to jednou naučím ,
Jak jsi ho zapnul ve vysílači?? To se nastavuje v přijímači přes telemetii. Co je to za přijímač? Některé potřebují aktualizovat soft.
V tomhle nedokážu poradit. Koptery jdou tak nějak mimo mne. Osobně bych zkusil připojit desku a znovu nabindovat přijímač. Chtělo by to radu nějakého kopteristy.
Někdy až vypnout. Na letišti určitě by to chtělo ještě hlasitější. Tohle je u této vysílačky uděláno špatně. U MX-12 jsem si to zbastlil (zesilovač s regulací,repráček,napojeno na konektor sluchátek) a funguje dobře,je to vsazeno dovnitř. U MC-20 jsem si na to zvyk,podle potřeby přidat,ubrat bočním poťákem. MZ-24 jsem koupil také starší,takže narychlo,bez návodu,tak v programování tápu. Mne osobně docela zklamala(programem)ale je dělanej jinak než MC-MX,takže je to třeba ukrytý jinde,musím si holt hrát a zkoušet.On návod u MC-20 také pěkný horor.V začátcích mi hodně pomohly rady tady na fóru,Díky za ně!