jfilip47 píše:A popravdě potřebují někoho kdo by my pomohl to rozchodit.. má gyro ještě sparťan . na začátek klidně i padlovou zvládnutí na ten vis . postupně chci dojít až k spiritovi
Ahoj,
docela ti rozumím, že chceš jít do bezpádla, ale samozřejmě musíš počítat s nárůstem ceny (v původním stavu bys do toho dal asi jen přijímač a mohl bys lítat).
Pokud to chceš opravdu předělat na bezpádlo, musíš pořídit raději nový kámen hlavy s odpovídajícími gripy, pak nejspíše kompenzátor (pokud nebude již v kameni hlavy příprava, to by pak byly jen páky kompenzátoru) a hlavní hřídel s odpovídající délkou (hřídel pro pádlovou hlavu je o něco delší než ta pro bezpádlo).
Nebo bys mohl pořídit bezpádlovou hlavu DFC, tam kompenzátor nepotřebuješ. Názory na ni se ale různí - mám ji taky, ale raději bych měl klasické bezpádlo s kompenzátorem.
No a pak ještě maličkost - bezpádlovou stabilizační jednotku - gyro. Psal jsi o Spiritovi - toho ti mohu vřele doporučit, mám ho ve své 500 a lítá to opravdu perfektně. Ale nejsem až tak zdatný pilot, lítám zatím základní obraty - osmičky, oválky, přemety, souvraty, takže od toho nevyžaduji nějakou maximální přesnost, prostě mi to takto vyhovuje.
Kde uvedené věci sehnat ti sice mohu poradit, ale nevím, zda preferuješ originál Align a nebo by ses spokojil s kopiemi z Hobykingu. Pokud by ti stačily díly z HK, tak to buď objednej tam a nebo s mírným příplatkem by se to dalo koupit např. v obchodě rc-levněji.cz nebo na emotors.cz. - oby zmiňované obchody mají zboží z HK. A ceny si jistě dohledáš sám