varok píše:Nechte toho chlapi. Nevím co spolu máte, ale nemá to smysl. Psal jsem že koupím originál balanční konektor.
U nějakých né moc důležitých věcí jako je pípátko na hledání modelu, pípák na hlídání podpětí, nějaká indikace z LED diod apod. bych náhradu klidně dal. Ale u tohoto zapojení, kde hrozí poškození aku ne. Děkuji, to mi za to nestojí.
no pípátko na hledání tu nezminuje nikdo.....pípátko co zapípá když jde baterka moc dolů ano a o tom tu je ta roztržka, ono právě jde o ty aku aby neodešly na podvybití a to je to co popisuji já , že bych to neriskoval jen dle poslechu klesajících otáček zatíženého motoru což je to co v podstatě o pár příspěvků výše připouštěl kolega . Já osobně proti kolegovi nemám vubec nic jde jen o princip a přístup k technice. Balančák i když vyroben z levnějšího lištového typu konektoru upraveného za halíře jako originální a také tak fungující,považuji za lepší řešení než žádný a používám ho zásadně u všech packů lixx jako základní nutnost pro kontrolu a jednoduché měření článků v průběhu životnosti packu už jen proto , že jako výrobce zakázkových modelů s ŽL za ně musím a chci mít minimálně 2 letou záruční jistotu (neoháním se půlrokem na akumulátory jako většina ostatních )......
to je vše, pokud to někomu nevyhovuje nijak ho nepřesvědčuji aby šel stejnou cestou , jen mi přijde , že říci o čemkoli ,,dá se to dělat i jinak ,, není na škodu.
A omlouvám se za dlouhé ,,pokecy,,. Kolegovi jsem už včera psal SZ že nemá cenu se tu dohadovat a zaplevelovat vlákno, on sem dal obrázky zapojení konektoru já praktické fotky, jak to mám já s neoriginálními konektory které on předtím zpochybnoval a tím to mohlo vše skončit at se každý může rozhodnout sám .