Equilibrium mini V2 - neoznamuje ukončení nabíjení
Equilibrium mini V2 - neoznamuje ukončení nabíjení
Ahoj, před několika měsíci jsem si koupil nový nabíječ Equilibrium mini V2. Z počátku vše fungovalo perfektně, ale časem mi přestal pípat reproduktor po dokončení nabíjení. Divné je, že v menu funguje normálně. Vypl jsem někde něco nebo je to pokažené? Stalo se někomu to samé?
Předem díky...
Předem díky...
Naposledy upravil(a) NitramCZ dne sob 16.04.2016 13:03, celkem upraveno 1 x.
Re: Equilibrium mini V2 - neoznamuje ukončení nabíjení
Ano, to je ona. Byla zakoupena na vánoce, takže by měla být v zaruce..
Nemas nastavenou nejakou ochranu? Kapacitni? Casovou? Co je na display po ukonceni nabijeni? Nabijeci cas stale bezi?
Mozna si jen vypnul zvukove oznameni ukonceni nabijeni! Bracha ji ma a tohle na noc vypina.
Mozna si jen vypnul zvukove oznameni ukonceni nabijeni! Bracha ji ma a tohle na noc vypina.
Naposledy upravil(a) Wormsnake dne sob 16.04.2016 12:06, celkem upraveno 1 x.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
Tuším že se v menu nabíječky dá vypnout zvukové oznámení po ukončení nabíjení.
Zvuk při stisku klávesy se také vypíná zvlášť. Je to tuším v: User set>Buzzer - ON/OFF (vypíná/zapíná zvukové oznámení ukončení nabíjení nebo chybu při nabíjení).
Zvuk při stisku klávesy se také vypíná zvlášť. Je to tuším v: User set>Buzzer - ON/OFF (vypíná/zapíná zvukové oznámení ukončení nabíjení nebo chybu při nabíjení).
To bude na beton ono... 
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
Po dokončení se mi na obrazovce ukáže full, takže předpokládám že to funguje normálně, jen ten reproduktor nepípá.
Co se toho nastavení týče, je mi jasné že by tam asi bylo nějaké nastavení pro ten reproduktor, ale ze začátku to fungovalo a nic jsem neměnil...
A podívat se na to nemůžu - v manuálu není o nastavení ani zmínka kromě počtu článků apod. a ani v hlavním menu není žádná volba "Settings" nebo něco podobného...
Berte na vědomí že je to můj 1. "inteligentní" nabíječ takže o nich dohromady nic nevím...
Co se toho nastavení týče, je mi jasné že by tam asi bylo nějaké nastavení pro ten reproduktor, ale ze začátku to fungovalo a nic jsem neměnil...
A podívat se na to nemůžu - v manuálu není o nastavení ani zmínka kromě počtu článků apod. a ani v hlavním menu není žádná volba "Settings" nebo něco podobného...
Berte na vědomí že je to můj 1. "inteligentní" nabíječ takže o nich dohromady nic nevím...
- JosefSvejk
Zkus toto. Je to čas 2 min 40 s.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YmAU9PCCWSk[/youtube]
Doufám, že je nastavení této verze stejné.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YmAU9PCCWSk[/youtube]
Doufám, že je nastavení této verze stejné.
Na to video jsem se díval několikrát ještě předtím než jsem se zeptal zde, dokonce dřív než jsem tu nabíječku koupil...
Ano, nastavení v tom videu je, ale ukáže mu to hned jak to poprvé zapne, a pak neukazuje jak se tam dostat znovu...
Ano, nastavení v tom videu je, ale ukáže mu to hned jak to poprvé zapne, a pak neukazuje jak se tam dostat znovu...
- JosefSvejk
Říká to hned na začátku - volba "User set". (Čas 0,55)
Otázkou je, jestli ta verze není nějak "ošizená".
Otázkou je, jestli ta verze není nějak "ošizená".
Vypadá to že ano, protože když to zapnu tak tam nic takového na výběr nemám, mám tam jen volbu typu baterie...
Ted sem sem se dival do menu nabijece Uquilibrium 3.5 a kdyz vickrat zmacknes tlacitko Mode/Stop tak se ukaze polozka User Set das enter a tam uz to najdes...
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
- JosefSvejk
Když to zapneš a potom několikrát zmáčkneš levé tlačítko STOP, co se vypíše na displeji? Není tam to PROGRAM SELECT ?
Zkusil jsem to a pořád se tam jen měnily typy těch baterií...
- rrmichalbarna
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím kolegové,nechci nějak kazit radost,ale V2 vypnutí zvuku nemá v menu.Mám ji,vypnout zvuk nejde.Bude tam závada,dej ji na reklamaci.Já ji mám asi tři roky a bez problémů.