holmer83 píše:Navazuji na můj problém s baterií v X9E (viz. str. 42), zdá se že bude opravdu vadná, nenabije se na více než 10,7V, poté při zapnutí vysílače velmi rychle klesá napětí dolů. Když jsem vynuloval stopky chodu vysílačky, tak při 2hod.50min. jsem byl na 8,8V což mám nastavené jako alarm (1,1V na článek). Nepoužívám na X9E zatím žádnou telemetrii, hlášky, podsvětlení pouze na pár sekund když sáhnu na tlačítka nastavení. Dle videa janekx by se měla výdrž pohybovat 8-9 hod, což by bylo ideální, v mém případě aktuálně nemůžu vzít vysílačku ani na jedno delší polétání
Ahoj prepokladam, ze si baterku dokazes zmerit. Pokud vlastnis intg nabijec udelej par cyklu a koukni kolik to dalo a vzalo. Zmed si iR.
Zeptat se samozřejmě můžu, ale kdyby jste to měl třeba někde u vás na webu uvedeno tak by bylo jasno kdo je vaším oficiálním partnerem. Jde o uplatnění případné záruky u prodejce a pokud by se ukázalo že zboží nepochází od vás tak to může znepříjemnit život.
marcels píše:Zeptat se samozřejmě můžu, ale kdyby jste to měl třeba někde u vás na webu uvedeno tak by bylo jasno kdo je vaším oficiálním partnerem. Jde o uplatnění případné záruky u prodejce a pokud by se ukázalo že zboží nepochází od vás tak to může znepříjemnit život.
Tak proč to neobjednat přímo u "kováře" (u takové objednávky je poštovné v ceně).
No už se mi to pomalu ujasňuje. Takovéto vybavení je potřeba nakupovat u odborníků s možností fundované podpory. Ten kdo přesně ví co prodává také nejlépe poradí.
Dotaz: Kdy budou skladem aktivní páčky 3 poz. přepínač a tlačítko v červené barvě? A červené kroužky bude možno také objednat? V e-shopu jsem je nenašel.
Ve FrSky me rikali ze bude prekvapeni u Ecek, cekal jsem zase novy design, ale nakonec to jsou nova pouzdra:) Vyborne !!!! Stylove se priblizuji k Taranisu+, maji lepsi ucho, jsou trochu vetsi nez predesla a lepe tak chrani radio. Posudte sami. Takze od ted vsechna Ecka z nasi distribuce dostanete v novych pouzdrech! Samozrejmosti jsou originalni duralova ramena a volba setu s X8R.
Tak už mám svého Taranise doma. A je to super. Osobně jsem vyzvedl v RC Studiu. Děkuji panu Urbánkovi za skvělou a hlavně fundovanou diskuzi. RC Studio se opravdu stará o rozvoj Taranisů u nás. Dokonalá znalost systémů, originální doplňky pro Taranise atd.. Opravdu vřele doporučuji nákup Taranise u RC Studia. Nákupujete u odborníků a tak by to mělo být Za mně dobrý
Májové létání Dnes je letový prostor zaplněn, ale od zítřka se můžete těšit na létání se svým novým Éčkem. Využijte naší májové akce a pořiďte si Taranis-E se slevou 800 Kč. Nabídka platí pro prvních pět zájemců, kteří uplatní kupón MAJ. Akce začíná 1. května. Taranis-E je oblíbeným pultovým rádiem se dvěma displeji, duralovými rameny a novým pevným pouzdrem. A pozor pánové, nevyžaduje polibek pod třešní
Prosím o radu. Vyskytla se mi taková záhada. Do svého Ečka jsem napípal jednoduchý model z šablony- křidélka 2serva, výškovka, směrovka motor. Nastavil jsem si ve Vstupech dvojí výchylky, expo, v mixech mix křidélka-směrovka. Teď jsem zjistil že dvojí výchylky mi nefungují na výškovce ani směrovce ale na křidélkach ano. Přitom když jsem to nastavoval tak to určitě fungovalo. Jediné co jsem od té doby dělal bylo přejmenování přepínačů. Nevím co se stalo a co s tím?