Zdravím všechny mám Elektronický regulátor WP-1040 pro stejnosměrné motory (voděodolný) a ten mi začal zlobit.Když zapnu vypínač, tak mi vždy hlásil zapípáním, jakou mám připojenou baterii atd.A teď mi nějak zlobí místo zapípání se přerušovaně zapne v krátkých intervalech motor a pak už se nerozjede, motor je nový ten je ok.A když se rozjede, tak nejdou regulovat otáčky a otáčí se jedním směrem asi nejvyššími otáčkami.
Nevíte ,co prosím Vás s tím je?
Elektronický regulátor WP-1040 pro stejnosměrné motory
Re: Elektronický regulátor WP-1040 pro stejnosměrné motory
Zkusil bych prvně nové nastavení podle návodu. (2.Nastavení vysilače, 3.Kalibrace rozsahu plynu)
To už je starší regulátor odzkoušený,normálně to jezdilo,akorát kluk uvařil motor,tak jsem tam dával nový a místo pípnutí regulátoru se otáčí motor v intervalech zaleží co tam je za baterku,jestli lipol kolik článků atd.kontrolka na něm svítí,ale to je asi tak všechno.Příjmač je taky ok i vysílač,takže že by odešel regulátor?Jen mně zajímá jestli s tím má někdo zkušenost s touto závadou?
Předem dík.
Předem dík.
No, většina modelářských regulatoru nemá na sobe pipak ale to pipani je generovane tak ze posle spravny puls do motoru a ten vyda ten zvuk. A je mozne ze u nekterych motoru to místo pipnuti tim motorem i trochu hne.
To ze motor nejde regulovat ale je rozhodne divne a pokud na nem někdo utavil motor tak je klidne mozne ze je v cudu protože v ramci utaveni motoru se utavil i regulator.
To ze motor nejde regulovat ale je rozhodne divne a pokud na nem někdo utavil motor tak je klidne mozne ze je v cudu protože v ramci utaveni motoru se utavil i regulator.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16