Walkera HM 83 Nitro
Walkera HM 83 Nitro
Na Helipalu jsem objevil zajímavý vrtulník: http://www.helipal.com/walkera-hm-83-ni ... opter.html. Nedaří se mi ale k němu najít žádné podrobnosti. Máte s ním někdo zkušenosti? Co říkáte konstrukci a použitým komponentům?? Jsou v takhle malém vrtulníku na spalovací motor skryté nějaké záludnosti?
zdravím ťa je to môj prvý vrtulník a môžem vrele odporučiť je to takmer nezmar nenáročný na údržbu a lahko opravitelný jediné čo mu môžem vytknúť čo to do konštrukcie su gripy rotorových listov ktoré sú zložené z dvoch častí ale pokial máš už čo to vrtulníkom odlietané a nebudeš to hádzať o zem ako ja z prvoti neolutuješ... lacné nahradné diely sa dajú zohnať na goodluckbuy.com a ak by si chcel vediet akékolvek podrobnosti kludne sa ozvy na yamannZAVINÁČazetBODKAsk rád ti odpoviem na tvoe otázky 
yaman píše:zdravím ťa je to môj prvý vrtulník a môžem vrele odporučiť je to takmer nezmar nenáročný na údržbu a lahko opravitelný jediné čo mu môžem vytknúť čo to do konštrukcie su gripy rotorových listov ktoré sú zložené z dvoch častí ale pokial máš už čo to vrtulníkom odlietané a nebudeš to hádzať o zem ako ja z prvoti neolutuješ... lacné nahradné diely sa dajú zohnať na goodluckbuy.com a ak by si chcel vediet akékolvek podrobnosti kludne sa ozvy na yamannZAVINÁČazetBODKAsk rád ti odpoviem na tvoe otázky
"Nezmar,nenáročný na údržbu,laciné náhradní díly" ty jsi spadl z Marsu člověče
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Walkera HM 83 Nitro
Ja bych se takhle maleho spalovaku bal. Hlavne prehrivani motoru. Bude se do toho muset lit hodne nitra. A pokud nejsou zkusenosti se spalovaky, hrozi brzka poprava motoru. Pokud zkusenosti jsou, da se do toho jit. Pokud to ale ma byt levnejsi nahrada za elektriku (jak je i prezentovano), tak tomu bych urcite neveril. V tehle velikosti (dneska uz v heli vseobecne) je elektrika bezkonkurencni.
Petr
P.S. nehodnotim Walkeru jako takovou. Proste verim jen jinym firmam.
Petr
P.S. nehodnotim Walkeru jako takovou. Proste verim jen jinym firmam.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Re: Walkera HM 83 Nitro
Dobrý deň.
Chcem sa spitať či niekto nemá užívateľský manual k walkere HM 83 nitro
Vopred ďakujem
Havo
Chcem sa spitať či niekto nemá užívateľský manual k walkere HM 83 nitro
Vopred ďakujem
Havo