DJIvison píše: šířka kontaktů 15.24mm,
Vidím, vypadla mě z toho 15,24 mm dvojka. Prostě to má o 2,54 mm víc než má být.
to Drondys: Máš pravdu, z principu mu to pošlu, třeba ani neví, že prodává zmetek.
Jirka
DJIvison píše: šířka kontaktů 15.24mm,
pixel1 píše:Kde prosím na strankach ebay najdu historii mého nakupovani?
Junker83 píše:Ahoj, stala se mi taková nemilá věc. Zakoupil jsem serverový zdroj z Ebay, ale zboží nedorazilo. Zůstalo ležet u dopravce v Humpolci. Tak jsem vznesl požadavek na řešení tohoto problému. Oslovili mě o zaslání adresy pro doručení. Tak jsem jim poslal adresu domů, protože jsem před tím udal adresu pro doručení na firmu. To bylo 4.1. Dnes tj. 8.1. mi napsali, že jsem udal špatnou adresu, že se zásilka nedá doručit, a že nemám nárok na vrácení peněz. Co teď dělat? Zdroj leží někde v Humpolci, peníze nedostanu. Ještě zkusit vrácení peněz od PayPalu? Psal jsem ještě dopravci a ti mi napsali, že to mám řešit s Ebay.
petrovo píše:Mám tu problém se zaplacením odkliknuté položky (nedaří se mi vyhledat na fóru příhodnější vlákno...). Položka má uvedenu prodejní cenu, ale není uvedena cena dopravy. Kontaktoval jsem prodejce do Berlína a ten mi odpověděl, že ano - do České republiky zašle a to DHL za poštovné 30 Euro... Jenže nemám aktivní tlačítko pro odeslání (kvitaci) platby. Důvodem je právě neuvedená cena dopravy... Stále čekám, jestli se mi někde neobjeví tlačítko a KOMPLETNÍ cena 330 Euro... [b]Prostě nevím, jak se na eBay takováto situace řeší.
petrovo píše:Pak mám ve zprávě z eBay toto:
Název položky...
Item number: 27214825......
Buy It Now price: EUR 300.00
Offer price: EUR 330.00
Offer expires: 9:05 am February 29
(částka EUR 300,00 je přeškrtnutá!)
a odkaz na stránku produktu. U všech rohatých - tam je ale cena zase stejná jako na začátku mého pídění co s tím - 300 Euro!...
petrovo píše:.... Prodejci jsem ze stránky eBay odeslal jako můj zatím poslední krok toto:
"Please send me total amount for eBay purchase: zakoupená věc....
Asi máš poštu za rohem. Já mám víc než několik desítek nákupů ze zahr. a i když jsem doma a na balík čekám, docela často najdu jen lístek ve schránce (a zvonek by vzbudil i mrtvýhopetrovo píše:... Pošta je pošta a nenechám na ni dopustit!...