Serva do 2m akrobata (KST serva skúsenosti)
Serva do 2m akrobata (KST serva skúsenosti)
Dobrý deň
Mám dotaz ohľadom serv do 2m 3D akrobata. Chcel som najprv použiť hitec hs-5565mh (odskúšané a funguje to) ale tak to vyzerá že sa nedajú zohnať. Čo tam dať iné ?? poprípade máte niekto skúsenosti so servami KST ??? (spoľahlivosť, centrovanie).
ďalšiu možnosť vidím v Savoxoch 1258TG na 2S LiFe.
Mám dotaz ohľadom serv do 2m 3D akrobata. Chcel som najprv použiť hitec hs-5565mh (odskúšané a funguje to) ale tak to vyzerá že sa nedajú zohnať. Čo tam dať iné ?? poprípade máte niekto skúsenosti so servami KST ??? (spoľahlivosť, centrovanie).
ďalšiu možnosť vidím v Savoxoch 1258TG na 2S LiFe.
Re: Serva do 2m akrobata (KST serva skúsenosti)
Ja mam v dvojmetrovke styri HS 7940TH.
Tie co spominas mozu byt na hrane pouzitelnosti samozrejme zavisi od stylu lietania.
Tie co spominas mozu byt na hrane pouzitelnosti samozrejme zavisi od stylu lietania.
ludicek píše:Tie co spominas mozu byt na hrane pouzitelnosti samozrejme zavisi od stylu lietania.
No já nevím, ale 3d Akrobat moc rychle nelítá.
Používám tohle
Moje zatím jediná zkušenost s KST je, že měří kgcm nějak hodně jinak než savox, takže ve finále slabší savox má trochu větší reálnou sílu. Osobně kdybych si vybíral serva do dvoumetrovky, šel bych buď do nějakých vyzkoušených Hiteců (ale v těch se teď moc neorientuju) nebo Savoxů, třeba SV 1271 SG. Teda samozřejmě pokud z finančních důvodů není možný koupit MKS. MKS jsou epický.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
dudaj píše:No já nevím, ale 3d Akrobat moc rychle nelítá.
Používám tohle
Ale lítá. Namátkou první video co mi padlo pod ruku:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BPnIAf_7HmI[/youtube]
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
No ja som slaby pilot ale dokazem vyuzit rychle servo pod 0,1s.
A co sa tahu hitecov tyka mnoho sa tu popisalo ze to su iba papierove cisla. S 7940TH som velmi spokojny a viem ich priamo porovnat s uvedenymi 5556 ktore su slabucke a poooomaleeee. No ale zeru riadne. Fakt skoro 15kg na serve sa na 5kg 3decku da vyuzit. A niekedy lietam aj rychlo.
A co sa tahu hitecov tyka mnoho sa tu popisalo ze to su iba papierove cisla. S 7940TH som velmi spokojny a viem ich priamo porovnat s uvedenymi 5556 ktore su slabucke a poooomaleeee. No ale zeru riadne. Fakt skoro 15kg na serve sa na 5kg 3decku da vyuzit. A niekedy lietam aj rychlo.
HonzaS píše:
Ale lítá. Namátkou první video co mi padlo pod ruku:
No právě. Kolik tam může mít 180 Km/h . Těžko odhadnout. Ale spíš míň.
Já řeším serva do plovoucí výškovky F -16 2,3 m dl .
Taky netuším kam se mohu dostat v klesavém letu, ale na dvojnásobek ?
Jo tak, ty to bereš z pohledu stíhače
to se zeptej spíš JETařů, ti mívají logy jak tyhle letadla lítají rychle.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
ludicek píše:Ja mam v dvojmetrovke styri HS 7940TH.
Tie Savoxy sú na dvojmetrovku úplne v pohode. Ja som lietal 1257TG, kamarát lieta tie 1258TG
Na smerovku by to chcelo 1270TG poprípade 1271SG
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- MarthiR
jakou vahu bude mít hotový model? od toho se pak rozhoduj jaké serva a hlavně jakou sílu mají mít..
Já čekam na extru 300 2,2m a váha bude do 6,5Kg. Na křidelka a výškovku dám HS-D625MW na směrovku dám silnější HS-5585 MH <-- vše to sou digitalní a hi volt serva protože to bude vše na přímo....
Ale nejsem žádný 3D pílot takže pro mě bohatě stačí, pro ty co litají 3Dčko rozhodně savox a hodně rychlé a silné serva
Já čekam na extru 300 2,2m a váha bude do 6,5Kg. Na křidelka a výškovku dám HS-D625MW na směrovku dám silnější HS-5585 MH <-- vše to sou digitalní a hi volt serva protože to bude vše na přímo....
Ale nejsem žádný 3D pílot takže pro mě bohatě stačí, pro ty co litají 3Dčko rozhodně savox a hodně rychlé a silné serva
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Ja KST serva pouzivam v Nibusovi (3.6m elektrovetron) a funguji bez problemu. Ted je zrovna instaluju do FunCuba XL.
Dle mych skromnych zkusenosti relativne levna a funkcni serva.
Dle mych skromnych zkusenosti relativne levna a funkcni serva.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16