Amper píše:
tak vymenit za tuzsi
A jaké by jsi mi doporučil za nějaký rozumný peníz?
Amper píše:
tak vymenit za tuzsi
pixel1 píše:Mě se koptera taky houpala a mohly za to vibrace. Díval jsi se do logu? Na hodnoty vibrací. Dle ne jenom mého nazoru za většinu problémů s APM mohou prave vibrace
jaroslav.falcon píše:kalibruj kompas venku dále od auta, určitě né doma před monitorem jako je to na videu.
neříkám, že to nejde, ale není to vhodné.
dále si stáhni auto analyzátor logu, zavis ve 2 metrech a analyzátor ti ukáže vibrace.
xy +-3G Z -+ 5G to je akceptovatelné , ale idealní je tak +-0,5G.
P rate nastav nejvýše než začne oscilovat, pak klesej a zvyšuj D dokud při klesání nebude stabilni. pak je možno přidat na P.
I nastav jako P. P stabil nech na 4,5. Pokud máš brutální výkon, což asi ne tak sniž akcelarici plynu z P 750 na 500 a I 1500 na 750. pak pokud ti v loitru bude dělat delfinka sniž Loiter PID na 0,5-0.8.
Jeětě si zkontroluj mag interferenci - motormag ideál kolem 10, akceptovatelne do 30.
Letu zdar.
eddiex píše:Muzu se zeptat, jak mam kalibrovat kompas venku, tedy bez pripojeni k laptopu [MissionPlanneru] ? Nepochopil jsem jak to myslis. Prece pri kalibrovani kompasu i akcelerometru musim byt pripojeny a odklikavat to v MP...
eddiex píše:Muzu se zeptat, jak mam kalibrovat kompas venku, tedy bez pripojeni k laptopu [MissionPlanneru] ? Nepochopil jsem jak to myslis. Prece pri kalibrovani kompasu i akcelerometru musim byt pripojeny a odklikavat to v MP...