Akorát, že za tu cenu není Horus, ale spíš něco jako místo v jakémsi pořadníku na něj až někdy v budoucnu bude na BG skladem a teprve až se na člověka dostane tak mu pak dají z BG vědět, aby zaplatil cenu za Horus, která bude stanovena.
Ono je to stejně jen nezávazná forma předobjednání. Takže kdo chce tak si to může touto formou za necelý dolar na BG předobjednat a pokud se pak rozhodne koupit Horuse jinde tak mu v tom nic bránit nebude a ten necelý dolar holt oželí.
Ono je to šuma fuk jestli S nebo D, jen že jsem hledal ve svých starších e-mailech frázi "X12D" a ono mi to nenašlo co jsem hledal, správně jsem měl hledat "X12S". Nebo jsem měl zadat "Horus" jako každej normální člověk
Naposledy upravil(a) Woita dne úte 17.05.2016 14:46, celkem upraveno 1 x.
Pro naše testery dorazila zásilka Horusů v edici pro vývojáře. Jedná se o trochu jiný design a některé detaily také doznaly změn. Nyní probíhá beta testování Horuse s počtem přibližně 200 vydaných kusů po celém světě. Na základě tohoto testování bude jak FrSky-OS, tak OpenTX dokončen a připraven k vydání. Znamená to tedy, že samotné uvedení pro koncové uživatele může trvat i několik měsíců.
Rádio vypadá moc pěkně, akorát to uchycení popruhu v kombinaci s krytem hlavního vypínače je stále v oblasti " kde udělali soudruzi z NDR chybu". Ale ten display nahoře na vysílačce a ne dole pod pupkem je parádní. U letadýlek asi není čas se koukat na display, ale u lodiček to jde. S Éčkem bych ale neměnil.
Bořík píše:...akorát to uchycení popruhu v kombinaci s krytem hlavního vypínače je stále v oblasti " kde udělali soudruzi z NDR chybu". ...
A to je právě to co se mi líbí nejvíc - vypínač pod krytem. Já si totiž jednou místo do trimu výškovky cvaknul do hlavního vypínače... Stálo mě to letadlo. Horuse dát do pultu, a nemá to chybu!