Letiště Milovice - Mladá - změna režimu
Zdar,
před chvílí jsem mluvil s p. Macenauerem. Zítra prý budou přidělávat klíče k závoře, mám zavolat pozítří. K předávání - údajně jezdí do Milovic pravidelně, takže po dohodě se můžou povolenky předávat v Milovicích. Asi nebude problém si pro ně případně zajet i do kanclu na Smíchov.
Uff, teda doufám, že už to bude dořešený ... po čtyřech měsících :-(
14.56 - cedule žádná, obě závory zamčeny, nikde ani noha.
před chvílí jsem mluvil s p. Macenauerem. Zítra prý budou přidělávat klíče k závoře, mám zavolat pozítří. K předávání - údajně jezdí do Milovic pravidelně, takže po dohodě se můžou povolenky předávat v Milovicích. Asi nebude problém si pro ně případně zajet i do kanclu na Smíchov.
Uff, teda doufám, že už to bude dořešený ... po čtyřech měsících :-(
14.56 - cedule žádná, obě závory zamčeny, nikde ani noha.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Ahoj vsichni. Rad bych se take pridal. Pro me je letiste v Milovicich asi nejlepsi a nejblizsi moznost jak si zalitat(uz tam je celkem dobra parta lidi). Pro me by byla idealni moznost mit pristup kdykoliv jelikoz si nekdy chodim zaletat i ve vsedni den. Takze varianta klic a povoleni pro vstup. Pokud bude potreba za tuto moznost bych i eventuelne zaplatil nejaky poplatek (chapu ze je to pro nekoho prace kterou asi nikdo za darmo delat nebude). Je celkem mrzute ze letiste pro modelare se stale rusi. Je jich cim dal tim mene.
Jirka V. (Na Sodik)
Jirka V. (Na Sodik)
Spektrum DX7 DSM 2 v pasmu 2,4 GHz
--------------------------------------------
Katana 2,2 m ROTO 35Vi ve vystavbe
Mustang 51 momentalně se opravuje (elektro)
MiniTitan, Protos MSH 500
Belanka(BlackHorse) 4tk ASP
Giles 202(CMP) 4tk ASP
Giles 202(CMP) 4tk ASP
Kolem 10te jsem volal p. Macenauerovi a dovolal se. Dohodnul jsem se s nim, ze mu mailem poslu kontaktni udaje a SRZ na vuz a behem pristiho tydne budu mit pripravenou povolenku, kterou si osobne vyzvednu u nej na Praze 5. Nabizel mi, ze mi ji posle postou. O vikendech tam ma byt nejaky "vratny", ktery bude poustet u zavory. Vsedni dny pry musi jeste doresit, asi tema klickama. Navrhnul jsem mu zamek na ciselny kod. Pripadalo mi, ze o jednoduchem reseni jeste neuvazoval. Ale do budoucna chce mit vratnyho i ve vsedni den. Dale jsem se optal, zda si budu moci jit zalitat v nedeli bez povolenky. Rekl mi, ze se tam nic nekona takze v pohode, ale ze jsou s policajtama dohodnuti na obcasnym vyhaneni. Takze tak, napiste mu maila s udajema a snad vydavani jiz opravdu zacne. Drzim palce jemu i nam 
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
Potvrzuju předchozí Zaovu zprávu,
dovolal jsem se p. Macenauerovi až někdy kolem 13.00.
Já jsem se ho ptal jak tedy s těma povolenkama A KLÍČEMA - odpověď byla ať pošlu údaje. Tak doufám, že klíče budou k mání, když mi tvrdil, že je předvčírem dávali dělat!
Že by teda neděle? To můžu nějak dopoledne. Jenom nikdo nezaručí, že závora nebude zrovna zamčená. Nebo tam už bude ten vrátnej v budce?
Já jsem se ho ptal jak tedy s těma povolenkama A KLÍČEMA - odpověď byla ať pošlu údaje. Tak doufám, že klíče budou k mání, když mi tvrdil, že je předvčírem dávali dělat!
Že by teda neděle? To můžu nějak dopoledne. Jenom nikdo nezaručí, že závora nebude zrovna zamčená. Nebo tam už bude ten vrátnej v budce?
tengler píše:Potvrzuju předchozí Zaovu zprávu,
No rikal, ze o vikendu tam proste je odemceno. Ja tm urcite pojedu take dopoledne, tak se uvidi...
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
tengler píše:Zao píše:No rikal, ze o vikendu tam proste je odemceno. Ja tm urcite pojedu take dopoledne, tak se uvidi...
Dobry, tak ja predbezne pocitam s cca 10.00. Kdybych tam dojel a bylo zamceno, tak zavolam.
To same z moji strany, kdybych tam byl drive. V SZ Ti posilam na sebe tel.
Takze v nedeli jsem si byl zalitat. Prijel jsem na letiste normalne projel hlevni branou cca 16:00. Na plose nikde nikdo. Lital jsem tam cca do 18:00 (pocasi spica az k veceru se trochu zvedl vitr) Pri odjezdu jsem narazil na zamcenou branu (zavoru) a tak jsem byl tzv. v pikacu. Mel jsem celkem kliku, ze jeden rogalista/modelar si jel zaletat na rogale a me zoufaleho/zamceneho odemkl a vypustil. Nevim jak bych se dostal ven z letiste. Z toho je jasne, ze ciste propustka na letiste bez klicu je na nic. Chctelo by to aspon jeden klic ktery bychom si okopcili.
Sodik (Na)
Sodik (Na)
Giles 202(CMP) 4tk ASP
Giles 202(CMP) 4tk ASP
zdravim, panove byli jsme ted s kamosem v milovicich poprve a jelikoz doted litame na desne maly plose coz mi na benziny uz jaksi nestaci, chcem se pridat do bandy, tentokrat jsme litali hned u brany protoze jsme nechteli riskovat ze se pak nedostaneme ven, za coz jsme byli sice mirne obcas nekym buzerovani, ale uznavam ze pravem (nicmene myslim ze ultralajtum vadi vic po draze tryskem projizdejici vytuningovana stopetka s vemenem uvnitr, kterych tam bylo pozehnane, nez letici model ohleduplneho a chapajiciho modelare, se kterym bych to radsi narval hned do zeme nez riskovat ze zpusobim problemy), takze uz jen proto se ptam, Mecenauerovi se da volat normalne za jednotlivce nebo se v jednani s nim nejak sdruzujete? nechtel bych byt v jeho kuzi pokud mu vola patnact modelaru dene a kazdy tyden nechava dodelavat pytel klicu
klidne mu zavolam ale tak ptam se nez to zacnu resit na vlastni pest.
diky za info
petr
diky za info
petr
Souhlas u brany neletat pak neni prehled o tom kdo kde leta a s cim a nahoda je vul.
Giles 202(CMP) 4tk ASP
Giles 202(CMP) 4tk ASP
15.29: Ted jsem zkoušel volat p. Macenauera, nebere to. :-(
Maila s údaji jsem mu posílal v pátek 25.4. 16.53, přečten v pondělí 28.4. 12.44, doteďka žádná reakce.
To Petr H.: Tys tam byl s tím benzínovým Akro 170?
16.11: Stále to nebere ...
Jinak - voláme mu každý zvlášť, ono stejně na všechny zájemce nikdo nemá spojení. Nicméně ani spousta telefonátů to zjevně nedokáže urychlit :-( Možná jsme nakonec měli udělat MK a kus si prostě pronajmout ...
Čert mě může vzít, když v Mn. Hradišti jsem měl povolení vyřízené za 20 minut - na místě. A to je letiště s mezinárodním provozem ...
Maila s údaji jsem mu posílal v pátek 25.4. 16.53, přečten v pondělí 28.4. 12.44, doteďka žádná reakce.
To Petr H.: Tys tam byl s tím benzínovým Akro 170?
16.11: Stále to nebere ...
Jinak - voláme mu každý zvlášť, ono stejně na všechny zájemce nikdo nemá spojení. Nicméně ani spousta telefonátů to zjevně nedokáže urychlit :-( Možná jsme nakonec měli udělat MK a kus si prostě pronajmout ...
Čert mě může vzít, když v Mn. Hradišti jsem měl povolení vyřízené za 20 minut - na místě. A to je letiště s mezinárodním provozem ...