jimi-m píše:Hm, no právě že zásoby nemám, loni jsem začal.... Takže vše bych musel koupit nové. A pokud někde mají u letedla doporučené příslušenství, tak je to třeba AXI motor za 2000 a podobně...samozřejmě, že chtějí vydělat, se jim nedivím. Ekonomickou alternativu tam bohužel nemají
Já už jsem z toho študování, co kde a za kolik dokoupit, úplně mimo. Se mi nemůže nikdo divit, že bych rád nějaký již hotový komplet...prostě na to skládání letadla z různých (možná i nekompatibilnách) kousků nejsem
Já stavěl FunCuba letos na jaře. Koupil jsem samozřejmě kit a vybavení většinou z HK. Jestli máš zájem, pošlu Ti seznam komponent. Cenově je to úplně nesrovnatelné s originálem, nemusíš mít strach že Tě to zruinuje.
Tak pánové, asi už mám vybráno. Investuju trochu víc, ale myslím, že budu spokojený. A dokonce je to letadlo i hezké ...oproti Funcubu V zakladni vybave jsou dokonce i plovaky a muzu to krmit bateriemi, ktere mam doma.
Tak snad budeš spokojený,ale cenově to zase proti FC tak výhodné není.Pokud by FC sám stavěl a použil levnější komponenty,tak ještě ušetříš.Určitě to lítá dobře a pokud s tím nebudeš moc mlátit o zem,budeš určitě spokojený,ale materiál z kterého je éro vyrobeno není údajně zdaleka tak pevný a odolný jako multiplexácký elapor.Tak ať ti to líté!
Koukni se ještě na Hobbyking Bushmaster! Já ho mám, kupoval sem ho taky jako levnější variantu Funcuba a sem spokojený. Na troubě je i spoustu videí abys viděl jak to lítá a je tu na něj i vlákno aby si měl představu...
Chtěl jsem Tundru objednat po me dovolence minuly tyden, ale ouha, je uz vyprodana. Pry bude mozna koncem mesice. To je ale pro mne pozde. Tak jaky mate nazor treba na tohle?