mo-na-ko.net
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
mo-na-ko.net
Funguje vám přístup na web lodních modelářů mo-na-ko.cz nebo s tím mám problém jen já.Už týden se nemohu připojit!
- old_Mr_Grim
Re: mo-na-ko.net
Mám to úplně stejně. Nevím co se děje 
Nejede ani web ani DF
Nejede ani web ani DF
WEB mo-na-ko.cz byl napaden nějakým virem, který totálně zdevastoval databáze. Takže momentálně nejede a ještě nějakou dobu nepojede. Nicméně tento převážně lodičkářský web není mrtvý, připravuje se migrace na jiný hosting a zprovoznění. Pokud bych věděl bližší informace, tak je klidně "pustím", ale zatím vím jen toto, co jsem napsal výše.
Takže trpělivost, ono to pojede
P.S. Stejná situace je u disciplíny tugtowing a webu www. tugtowing.cz.
Takže trpělivost, ono to pojede
P.S. Stejná situace je u disciplíny tugtowing a webu www. tugtowing.cz.
EXTRA 330S, VENTUS 2bx, FW 190 A-4, Super Zoom, IL-10, JAK-3, ...
a taky nějaké lodě :-)
Díky za info,počkám si.
- old_Mr_Grim
Super zpráva 
Teda myslím tím tu, že web neumřel nikoli že byl napaden.
Vím o tom, že měli problémy už dřív, ale zatím klucí statečně bojovali
Teda myslím tím tu, že web neumřel nikoli že byl napaden.
Vím o tom, že měli problémy už dřív, ale zatím klucí statečně bojovali
Mě taky ty kur.y hackerský před pár měsíci napdli web, taky to bylo zdevastovaný až hrůza. Asi týden jsem bojoval, ale nikdy jsem to nevychytal úplně, tak to bylo pořád dokola. Nakonec jsem musel celý web udělat kompletně znovu, škoda těch hodin práce. Ale aspoň mě to přinutilo udělat to na aktuální a nové platformě, všechno zlé je k něčemu dobré.
Byla to moje chyba, měl jsem to na staré neaktuální Joomle a to bylo pro hackery lákadlo.
Tak přeju autorům ať se jim to brzy podaří zprovoznit...
Byla to moje chyba, měl jsem to na staré neaktuální Joomle a to bylo pro hackery lákadlo.
Tak přeju autorům ať se jim to brzy podaří zprovoznit...
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
snad to daji dohromady ... publikoval jsem tam svuj prvni clanek na netu o stavbe 
Tak MO-NA-KO dneska najelo.
Snad to bude držet
Snad to bude držet
EXTRA 330S, VENTUS 2bx, FW 190 A-4, Super Zoom, IL-10, JAK-3, ...