Mikrošroubováky
Re: Mikrošroubováky
Já si před pár roky koupil u Conrada tuto sadu. A i když to vypadá dobře, tak nic moc. Používal jsem zahnuté imbusy pro povolení imbus šroubů na DJI 450 a ta strana s koulí se omlela po pár šroubech a druhá strana taky, jen to trvalo o pár šroubů déle.
Přiznávám že s Conradem mám spoustu horších zkušeností, než dobrých. Ale u těch malých klíčků si myslím, že na tvrdosti nezáleží. Spíš, aby seděl rozměr.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
to spíš čím menší nářadí, tím větší požadavek na tvrdost. Pokud bude velký "kus" nářadí ze šufánkové oceli, tak přece jenom chvilku trvá, než se materiál nářadí zdeformuje. Pokud se to stane na miniaturním nářadí, tak i malá odchylka znamená konec - hlavně u imbusů.
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Už přišlo na přetřes hodně značek
, ale nikdo nezmínil zkušenosti s TURNIGY
Osobně jsem měl ty malé imbusy.
Hrany vydržely ale vždy jsem dokázal při utahování utrhnout tu tyčku po 3ks jsem to vzdal
a koupil kvalitní
Zajímala by mne vaše zkušenost s těmi klasickými sety šroubováků Turnigy.
Osobně jsem měl ty malé imbusy.
Hrany vydržely ale vždy jsem dokázal při utahování utrhnout tu tyčku po 3ks jsem to vzdal
a koupil kvalitní
Zajímala by mne vaše zkušenost s těmi klasickými sety šroubováků Turnigy.
Nahoru to půjde ... dolů musí.
Golfista píše:Tak jsem je objednal. Ke Conradovi jsem koukal ale nic nenašel. No, bylo to už dávno...
Díky za odkaz.
Dej vědět jak je kvalitní.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
pepinozbrna píše:Zajímala by mne vaše zkušenost s těmi klasickými sety šroubováků Turnigy.
Mam krizaky, nastrckove klice i imbusy.
Klice OK, za krizaky jsem zatim moc nezabral a imbusy mam prekalene, jsou tvrde ale 1.5-ka mi praskla, nechal jsem si ji prebrousit.
jyrry.webnode.cz
tak ta sada od proxonu je praveze nahovno, co sa tyka imbus a torx 1,5 , su proste male a oble, strhal som si kopec srobov a cervikov na axiale, kupil som hudy a to je ine kafe....
helifish píše:Dej vědět jak je kvalitní.
Cena odpovídá kvalitě. To znamená že to docela jde. Jsou docela přesné, ocelové. Ale to je jasné z popisu. Na přidržování malých matiček to bude stačit. Utahovat s nimi a strnout je? To chci vidět toho borce, co serve klíček na šroubku M1,6mm...
Škoda že nemají krabičku, nebo líp, držáček na zeď.
Jsem rád, že vůbec existují a remcat že mohli být kvalitnější...? To by nestáli necelých 300, ale spíš 3000 a víc.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Golfista píše:Cena odpovídá kvalitě. To znamená že to docela jde. Jsou docela přesné, ocelové. Ale to je jasné z popisu. Na přidržování malých matiček to bude stačit. Utahovat s nimi a strnout je? To chci vidět toho borce, co serve klíček na šroubku M1,6mm...
Škoda že nemají krabičku, nebo líp, držáček na zeď.
Jsem rád, že vůbec existují a remcat že mohli být kvalitnější...? To by nestáli necelých 300, ale spíš 3000 a víc.
Díky za info taky si je objednám.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10