FrSky Taranis-E X9E

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
JosefSvejk

Re: FrSky Taranis-E X9E

#706 Příspěvek od JosefSvejk »

Jasně, vždycky se našli lidi, kteří si strkali palcovky do pultu. Ale mě spíš překvapilo v této souvislosti tvrzení, že pult "bude téměř nutný".
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#707 Příspěvek od RCStudio »

I přes to, že umíme aktualizovat přijímače a senzory přes vysílač, uvádíme na trh šikovný USB převodník. Má již výstup na S.Port a není tak k němu potřeba SPC káblík. https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/24 ... sport.html

Obrázek
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
zbek
Kontaktovat uživatele:

#708 Příspěvek od zbek »

Na Taranisu E mě nahodně chodi pravý knipl do stran pomalu levý chodi OK . Setkal se stim už někdo ? Verze 2.18 . žadny mix a přesto to po chvilce začne chodit pomalu pak to chodi zas rychle . Při letani jsem zjistil že je letadlo najednou tupe na kridelka a špatně se řidi . po kouknuti na vysilač monitor je jasny že to děla vysilačka 8O
zbek

aircombat
zbek
Kontaktovat uživatele:

#709 Příspěvek od zbek »

Na Taranisu E mě nahodně chodi pravý knipl do stran pomalu levý chodi OK . Setkal se stim už někdo ? Verze 2.18 . žadny mix a přesto to po chvilce začne chodit pomalu pak to chodi zas rychle . Při letani jsem zjistil že je letadlo najednou tupe na kridelka a špatně se řidi . po kouknuti na vysilač monitor je jasny že to děla vysilačka 8O
zbek

aircombat
zbek
Kontaktovat uživatele:

#710 Příspěvek od zbek »

zbek

aircombat
mab
Kontaktovat uživatele:

#711 Příspěvek od mab »

Že by expo ve vstupech?
x9d, x-lite pro a pár poletuch
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#712 Příspěvek od RCStudio »

Jako ze das plnou vychylu na mechanice a drva nejaky cas nez tam doputuje?
Zaloz novy model se zakladnim nastavenim, dela to u nej take?
Jan Janekx Urbanek
zbek
Kontaktovat uživatele:

#713 Příspěvek od zbek »

Děla to na všech modelech . . Původně sem myslel že blbě chodi serva ,ale když se to ani po vyměně serv nespravilo tak me napadlo kouknout na monitor a už bylo jasny že to chodi špatne už z radia
zbek

aircombat
oooz

#714 Příspěvek od oooz »

Když jsem si pořídil E a pozorně jsem se koukal na ten propojovací kabel od potenciometru tak se na můj vkus moc hýbal konektor a za nějaký čas to občas ztrácelo kontakt. Tak jsem v konektoru napružil pružinky a zajistil kabel i konektor proti pohybu tavnou pistolí. Třeba ti ta informace pomůže.
Futaba fc-16,Taranis X9E, ECO 8, Rambo, Maxir, Swift II,Atlas Van Lines hydroplane
zbek
Kontaktovat uživatele:

#715 Příspěvek od zbek »

Ten konektor je opravdu neštastně řešen :cry: . Dnes se mě zavadu nepodařilo nasimulovat ,ale celkově mam zatim strach s tim létat abych si ero nerozbil . Tak opravdu se stim nikdo ještě nesetkal ?
zbek

aircombat
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#716 Příspěvek od RCStudio »

Kdyz konektpr ztrati kontakt tak to muze nekam utect, tys to ale popisoval ze je to jako spomalene. Jak to tedy je?

Odesláno z mého XT1580 a podpis odstraním
Jan Janekx Urbanek
zbek
Kontaktovat uživatele:

#717 Příspěvek od zbek »

Jede to zpomaleně a trhaně , ale ted to zas neděla :( Dneska sem stim létal a zavada se neprojevila . Kdyby to ztrácelo kontakt tak by to pravděpodobně škubalo . Tak mě zajima zda se to někomu stalo špatny je že ten problém je na křidelkach
zbek

aircombat
Bořík

#718 Příspěvek od Bořík »

Tak jsem dnes konečně, po půl roce čekání, dostal a zabudoval do vysílačky tento malý čurament na centrování páky plynu ( viz http://www.banggood.com/FrSky-Taranis-X ... 42975.html ). Mám z toho velkou radost, protože pro ovládání lodí je centralizace páky plynu dost důležitá.
Menší radost mám z toho, že jsem tuto prkotinu za 60,-Kč dostal od kamaráda z objednávky přes Banggood a ne přímo od našeho zástupce FrSky u nás. Vím, že Honza Urbánek tuto maličkost několikrát marně urgoval a vina rozhodně není na jeho straně, ale firmě FrSky asi nestojí zato se takovýma prkotinama zabývat a ještě jí tedy k dokonalosti malý krůček chybí - snad se to zlepší a na firemní stránky bude možné dopsat, že " Ke všem prodávaným vysílačům nabízíme - a také prodáváme - náhradní díly. Je to škoda, že taková maličkost trochu kazí pohled na jinak parádní výrobky.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#719 Příspěvek od RCStudio »

Tuto soucastku mam objednanou od listopadu. Moje dosavadni obchodnice byla v nekterych vecech laxni. Nove od cervence mam jinou obchodnici od ktere si slybuji ze uz me nebudou zustavat polozky v backorderu.
Jan Janekx Urbanek
oooz

#720 Příspěvek od oooz »

mě když zlobil ten konektor tak to také nechodilo jen trhaně ale byla tam jakési zpomalení protože ten kontakt nabíhal postupně a když jsem drátkem pohnul tak to třeba týden bylo v pořádku, než si to našlo zase to své místo :( .Poprvé jsem zajistil konetor který se viklal a to mě to také ještě občas udělalo, tak jsem poté napružil plíšky v konektoru a zajistil i kabel proti pohybu.

Jinak mě to dělala ta strana kde mám plyn, protože je ten kabel nejvíce namáhán v krajních polohách kniplu plynu. A také se ta závada projevovala hlavně okolo středu obou os, když ten kabel nebyl namáhán ani na jednu stranu.
Futaba fc-16,Taranis X9E, ECO 8, Rambo, Maxir, Swift II,Atlas Van Lines hydroplane
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“