kdo rozbil 2 modely za jedno odpoledne?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: kdo rozbil 2 modely za jedno odpoledne?
Ale jo, i nám se párkrát "zadařilo". Počet zničených letadel za jedno odpoledne už nevím. Myslím, že ve dvou lidech jich bylo asi pět. Totálka žádná.
Ale pamatuju si svůj nejkratší let. Trval asi tři sekundy. Proč mi ta stíhajda (Hellcat z Hobbykingu) tehdy spadla, to doteď nevím. Myslím ale, že byly obráceně výchylky na křídýlkách.
Nicméně můj třísekundový let záhy trumfnul kolega. Ten má na kontě čistých 0,0 sekundy. Letadlo mu rozšlápla na louce manželka*), když se snažila udělat pěknou momentku.
edit: *) jeho manželka
Ale pamatuju si svůj nejkratší let. Trval asi tři sekundy. Proč mi ta stíhajda (Hellcat z Hobbykingu) tehdy spadla, to doteď nevím. Myslím ale, že byly obráceně výchylky na křídýlkách.
Nicméně můj třísekundový let záhy trumfnul kolega. Ten má na kontě čistých 0,0 sekundy. Letadlo mu rozšlápla na louce manželka*), když se snažila udělat pěknou momentku.
edit: *) jeho manželka
- malé zvíře
Já bych řekl, že je lepší rozbít dva modely za jedno odpoledne, než dopadnout jako já: já jsem kvůli totální absenci volného času byl letos létat 3x (slovy: třikrát) a vypadá to, že toto bilanci do podzimu moc nevylepším. Raději bych stroj 5x za sezónu slepoval, než ho nechat celý rok hnít ve skříni... 
EDIT: něco na poslech k tomu lepení...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZeCm793CFZo[/youtube]
EDIT: něco na poslech k tomu lepení...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZeCm793CFZo[/youtube]
Last one alive, lock the door!
To je hned
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GOqXfYnTYXw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GOqXfYnTYXw[/youtube]
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Spis se zeptej, kdo jeste NEROZBIL minimalne dva modely za odpoledne..
Sent from my iPad and I will remove the signature HD
Sent from my iPad and I will remove the signature HD
Quis custodiet ipsos custodes?
Sláva purexu
teda soudalu 45p
. Takže korekční slepota vidím funguje.všude stejně.... Ono je někdy dobrý zeptat se.kolegy vedle na louce.... Ty kamaráde, zkontroluješ.mi to ? Anebo checklist. Ten jsem míval a kolikrát jsem se divil...
Díky za toto fórum.
- MarthiR
pepinozbrna píše:Jak zpíval Olda Říha, "jsou špatný dny,..... a zde je jeden důkaz snad vám zvedne náladu![]()
![]()
![]()
Toho pepina znám trošku ale toho mladého kluka který doposud jezdil v medáku... když unás lital na letišti všichny sme se schovali protože to co předvadel zavánělo velkým pruserem.. Jinak at jedu kdikoliv kolem na letišti u březí vas nevidím
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Sice trochu OT, protože to nebyly 2 modely, ale zase to měl se zásahem hasičů.
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
MarthiR píše:Jinak at jedu kdikoliv kolem na letišti u březí vas nevidím
Ahoj měl jsi jet dnes bylo docela veselo
Nahoru to půjde ... dolů musí.
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Marek_Km píše:Sice trochu OT, protože to nebyly 2 modely, ale zase to měl se zásahem hasičů.
vcera byly jets over czech, tak pocitam ze nekdo zopakoval uspesny kousek z predloni "jak zabit krtka concordem"
-
Ing.Robinsson
ja jsem během hodiny odpálil FPV vysílač -2litry a 2 přijímače -3litry a další týden sem to s tím vysílačem zvladnul znovu. A ted nedávno jdu lítat vybila se mi vysílačka a nejak zahadně spustil motor na zemi - spálenej Jeti regl -2litry.
Prostě všechno mi hoří pod rukama
Prostě všechno mi hoří pod rukama
- MarthiR
Marek_Km píše:Sice trochu OT, protože to nebyly 2 modely, ale zase to měl se zásahem hasičů.
Zde video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ml108q4fp90[/youtube]
Aha tak z mobilu to nejde
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Dokud člověk ještě nerozemlel všechno, s čím na letiště přišel, tak ještě nemá cenu chodit domů 
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
-
palci72
- Kontaktovat uživatele:
bitovod píše:Dokud člověk ještě nerozemlel všechno, s čím na letiště přišel, tak ještě nemá cenu chodit domů
Dobrá úvaha ale.....chcel by som to vidieť do kedy by si to vydržal.......???
-
Ing.Robinsson
Tak včera zase moje poselství všechno spálit dopadlo. Zrovna skládám quad 250 vsechno pečlivě napájeno proměřeno abych zase něco neodpálil. K jednotce připojím všechny regly a zapojuji pohonnou baterii regly zapípají všechno jede, tak připojím jednotku k PC a programuji. Poté odpojuji pohonnou aku v tu ránu smrad, cleanflight nereaguje..... balanční konektor si tuknul o servo rail na jednotce
Kdybych ten konektor chtěl sám připojit, tak se mi to nepovede...
Spočítat co všechno už jsem takhle blbě odpálil byl by za to 2m akrobat na spalovák. To jen aby někdo neměl blbou náladu, že mu něco nejde ... ale já se nevzdám.
Pěkný den přeji
Spočítat co všechno už jsem takhle blbě odpálil byl by za to 2m akrobat na spalovák. To jen aby někdo neměl blbou náladu, že mu něco nejde ... ale já se nevzdám.
Pěkný den přeji