Akrobacie a mix

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
KERAMIK

Akrobacie a mix

#1 Příspěvek od KERAMIK »

Mám dotaz, používáte pří akrobacii nějaký mix a pokut ano prosím jaký a co to zlepšuje,nebo usnadňuje.Díky :wink: :twisted:
Dave0402
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dave0402 »

Koukni třeba sem http://jio.hyperlinx.cz/faq.php?co=letani - odstavec Použití mixů
honzisk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od honzisk »

Já mám namixovanou vop(každá klapka má své servo)s křidýlkama.Takže když zaberu za křidýlka,jde každá klapka vop střídavě.
má to lepší účinnost při menší výchylce.Pomáhá mi to ve visu udržet model,aby se neotáčel kolem podélné osy(nemá křidélka až k trupu)
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RadimHnilica »

Jediný mix který používám je TCUT=zastavení motoru.žádné ostatní mixy u soutěžních ani jiných akro nepouživám.nevím proč bych to dělal.Pokud je model rovný a dobrý není mixů potřeba.pomocí mixů se dají odladit nedostatky modelu
Radim
Marekpilot

#5 Příspěvek od Marekpilot »

Souhlasím s Radimem, když je dobrý letadlo tak to musí záležet jenom na pilotovi a né na mixech :)

_____Marek_____
Pete

#6 Příspěvek od Pete »

I většina dnešních špičkových F3A modelů mají nějaké mouchy, které je potřeba vychytat mixem. Většinou je to nějaké nepatrné uhýbání v nožových letech, které se dolaďuje přimixováním křidélek nebo výškovky do směrovky.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“