Pozvánka - Depron Cup 08 - 2.závod

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

#16 Příspěvek od pepin »

konecne jsem prihlasen a mohu se hadat primo. :D to 2 kolo muze probehnout v tech zdicich na letisti v terminu 17-18.5.svoji akci prelozili na cerven,takze je volno.zitra bych to mel ale potvrdit,tak dejte vedet,jinak to vazne vzdavam,pokud se na terminu neshodnete.trup mam ok fotky budou na rc server.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Abu »

pepin píše:to 2 kolo muze probehnout v tech zdicich na letisti v terminu 17-18.5.svoji akci prelozili na cerven,takze je volno.zitra bych to mel ale potvrdit,tak dejte vedet

Super, termin vyhovuje, do Zdic holt dojedem, kdyztak vezmu nekoho do auta, kdyz by mu bylo lito palit benzin sam v aute, misto na letadla tam mam vzadu dost :wink:
Naposledy upravil(a) Abu dne čtv 01.05.2008 21:21, celkem upraveno 1 x.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od DAF »

Ahoy, termín beru na vědomí, místo si (snad) najdu a dorazím. Těšte se holoubkové!!!!! :evil: Doufám, že mi včas dojdou baterky.
Hitec Aurora 9X
pepin

#19 Příspěvek od pepin »

tak tedy dohodnuto.soutez v sobotu,s moznosti,zustat do nedele.jako nesoutezni stroje bych spis doporucil vetrone,spalovaky pouze benzin ,jeko vlecna,je to v chranenem uzemi.stranky letiste na www.modelgliderklub.xf.cz.v blizkem okoli je dostatek svahu,viz stranky.k prespani slouzi statek,podrobnosti zjistim.pokud bude pekne,tak si myslim ze vecerni pivko a burty byly fajn.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Marek71 »

Dovolím si poopraviť odkaz:
http://www.modelgliderklub.xf.cz/
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
DAF
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od DAF »

pepin píše:...spalovaky pouze benzin ....

Mám tomu rozumět tak, že energotočiče spalující metylalkohol nejsou v tomto prostoru přípustné? Benzinové motory jsou zhruba od nějaký 15 - 20ccm a můj největší motor je 6,5ccm (t.č. bez letadla), jinak mám motory od 1ccm do 2,5ccm (v letuschopných érech).
Hitec Aurora 9X
pepin

#22 Příspěvek od pepin »

je mi to dafe lito,ale pochopil jsi to spravne.dej do toho era 50ccm benzin a bude to v poho :wink:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od DAF »

Tak dát do toho svýho větráčka, co je na jedničku, takový MVVS 58, nebo jiný takto velký motor, to by mohlo být zajímavé 8) . Nebo tam přidělám ještě jedno servo a budete mě tahat :lol: Vlastně ani ne, stačí odpojit servu plynu. Dokonce jsem kdysi zaregistroval, že při troše šikovnosti by to šlo tahat i za karbec. Prostě vlečné lanko s kuličkou o průměru difuzoru, karbec se zavře a ve správné výšce jakoby "přidám" plyn a éro se odpojí :idea: :!: :wink:
Hitec Aurora 9X
pepin

#24 Příspěvek od pepin »

myslim Dafe,ze jsi svuj problem vyresil,s tim tahanim za karbes to neni spatny napad,asi to nepujde,ale rozhodne te to zabavi na dlouhou dobu a nebudes zlobit.KDO SI HRAJE,NEZLOBI. ted jeste k te akci : pokud vas cestou nekdo zastavi,ze tam nemate co delat,tak se odvolejte na pozvani Tomase Fialy.Prespat je mozne na letistni plose ve stanech,je tam i ohniste,pokud by byl zajem,muze byt i soudek piva.hospoda je vzdalena 1 km na statku v Zilkovicich kde je i moznost ubytovani v cene od 100 kc za noc a luzko:lepe dopredu rezervovat.Pokud z nasi strany nevznikne na plose vysilackovy chaos,tak jsou prislibeny aerovleky maket vetronu .Jestli se nepletu,tak je v letovem parku i vetron s turbinou.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od DAF »

Zlobit určitě nebudu a "... se" také ne. Zhruba 60 kiláku v autě na to, abych si 4x skočil a pak jel zase domů, se mi moc nechce. Cítím se mírně diskriminovaný. Mám své důvody proč se mi moc nechce do elektriky, mám i důvody proč nedělat obry (minimálně bych je neměl kde skladovat). Obě kategorie ale nijak nezatracuju! Zajdu si k nám na pole a zalítám si v klidu tady. Tak příště.
Hitec Aurora 9X
leguan
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od leguan »

Tak pánové Pepin přezbrojil na nový trup, a co jsem viděl na vlastní oči, tak je minimálně tak dobrej jak ten laminátovej :!:
a ještě se dostal s váhou dolů :lol: :lol: :lol:
Tak se držte.
Fotky tady - http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=1&id=867
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
pepin

#27 Příspěvek od pepin »

tak mimosoutezni ucast prislibil i clovicek s erem, ktere nasi letove hladiny dosazene po 1 minute letu,zvlada do 2 vterin,je zatim se stoupavosti nespokojen,ale me to prislo docela dobry,nejsem znalec technickych parametru,tak pro ty znalejsi-jednozavitovy motor s prevodovkou odber tusim 130 amper 6 a123 a aby to letelo jak ma, tak by to melo brat 250 amper.rozhodne to uz ted,leti po cumaku nahoru rychleji,nez po cumaku dolu.Klasicke ero na klidne nedelni politani :D
pepin

#28 Příspěvek od pepin »

vzdy jsem obdivoval lidi,kteri maji vyhranene mantinely svojich zivotnich priorit a zajmu a musim ti dafe sklonit poklonu 33 let modelariny a naprehoupnout se prez 2 juniora v letuschopnem stavu,tim se u me dostavas pred sifonaky ,marne schanejici prodejnu smisenych potreb a domahajici se naplne sifonu.sorry
DAF
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od DAF »

to pepin: já stavím pro (svou) radost, nikoliv na soutěže. Přes 2 juniora jsem se přehoupnul už dávno, jen jsem sehnal stavebnici, kam se hodil a měl jsem ho na "skladě" z dávných dob. Mám i větší motory - 6,5 a 5,2ccm, rozestavěného Pipera 1:6 od SIGu. Sifoňáka od Modely mám (nefunkčního) někde ve sklepě, jestli ho chceš, je k mání. Jinak do velkých ér nad 10ccm se mi nechce a to modelaření 33 let, mám víc než desetiletou přestávku od r. 89 do r. (asi) 2001-2. Mimochodem jsou tu tací, kteří jako svá vrcholná díla předvádějí sety (prosím bez urážky) a já si většinu svých ér dělám sám a někdy i podle vlastního návrhu. Jaké srovnání má pro RC seťáky a sifoňáky?
Hitec Aurora 9X
leguan
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od leguan »

Mám tu jeden dotaz od kolegy pilota- Martina V. zda lze použít na DC i menší motor , konkrétně 300/převodovku? :?:
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“