Ahoj,
kamarát si dávnejšie kúpil model Apprentice S15e a po čase mu odisiel 30A e-flite regulátor.
Tak sme tam skúsili dať úplne nový 40A regulátor Turnigy, ale motor stále robí iba píp píp.
Tak predpokladám, že tam je niekde problém asi kompatiblity s e-flite prijímačom s fail safe pretože regulátor je určite v poriadku.
Používa Spektrum DX6i vysielač. Dokonca sa mu prijímač podarilo aj nanovo spárovať s tým novým regulátorom ale nepomohlo.
Má niekto skúsenosť s použitím E-flite prijímača s fail safe s iným ako e-flite regulátorom?
Riešnie zatiaľ, čo máme, tak buď si kamarát kúpi e-flite regulátor 40A alebo si kúpi OrangeRX prijímač.
Vďaka.
E-flite prijímač s neznačkovým regulátorom
- JosefSvejk
Re: E-flite prijímač s neznačkovým regulátorom
Problém může být i s rozsahem plynu. Zkus starou fintu - nastav trim plynu co nejníž.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Nepíšeš, jestli po výměně regulátoru fungují křidélka, směrovka, výškovka. Pokud ano, problém vidím v komunikaci regl-motor. Nastavil jsi nově rozsah plynu na vysílači? Je motor určitě v pořádku - točí se bez problémů s jiným regulátorem?
Jinak mi není jasné, co znamená párování přijímače a regulátoru.
Jinak mi není jasné, co znamená párování přijímače a regulátoru.
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Přijímač tam určitě není E-flite ale Spektrum. Regulátor se opravdu nepáruje s přijímačem. Vidím to taky na rozsah plynu, jak to pípá tak sjeď trimem na minimum plynu. Pak mě jedině napadá zkusit znova spárovat přijímač s vysílačem, plynovou páku při párování dej na minimum plynu.