Klub příznivců RC paraglidingu
Re: Klub příznivců RC paraglidingu
Aj mi dokažeme take dačo.
Naposledy upravil(a) johnf56 dne úte 16.08.2016 19:04, celkem upraveno 1 x.
culi píše:Jirko, keď prídem z roboty, tak to porovnám.
Milan
Tak som pomeral poťahy na pravej a ľavej strane. Šírky sú rovnaké, ale tá posledná papierová výstuha nábežnej časti padáku je na jednej strane ináč prišitá ako na druhej.
Takže to pošlem na reklamáciu a uvidím čo na to Lindinger. Bolo to kupované cez dcérinho priateľa, ktorý robí v Rakúsku. Keď príde on alebo dcéra do Prievidze, tak mu to dám. Popis tam dám to čo navrhol Jirka.
Milan
culi píše:Tak som pomeral poťahy na pravej a ľavej strane. Šírky sú rovnaké, ale tá posledná papierová výstuha nábežnej časti padáku je na jednej strane ináč prišitá ako na druhej.
Takže to pošlem na reklamáciu a uvidím čo na to Lindinger. Bolo to kupované cez dcérinho priateľa, ktorý robí v Rakúsku. Keď príde on alebo dcéra do Prievidze, tak mu to dám. Popis tam dám to čo navrhol Jirka.
Milan
Aj videjko by si mal urobiť možno by pomohlo.
johnf56 píše:
Aj videjko by si mal urobiť možno by pomohlo.
Musím nájsť niekoho kto mi to natočí.
Dnes som Ti poslal listom ten paramixer, do konca týždňa by si ho mal mať.
Milan
- dub
- Kontaktovat uživatele:
culi píše:Tak som pomeral poťahy na pravej a ľavej strane. Šírky sú rovnaké, ale tá posledná papierová výstuha nábežnej časti padáku je na jednej strane ináč prišitá ako na druhej.
Milan
Že by to bylo ono, prosím Tě mohl bys udělat fotky obou výztuh. Docela by mě to zajímalo . Dík Jirka
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
dub píše:Že by to bylo ono, prosím Tě mohl bys udělat fotky obou výztuh. Docela by mě to zajímalo . Dík Jirka
Z tých fotiek to není dobre vidieť, ale lepšie sa mi to odfotiť nepodarilo.
Milan
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu Tě trápit a žádat další fotky
. Moc to z toho poznat není. Ale jestli je tam nějaká nesymetričnost, tak to bude nejspíš příčina
všeho co to dělá a dělat nemá 
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
culi píše:
Musím nájsť niekoho kto mi to natočí.
Dnes som Ti poslal listom ten paramixer, do konca týždňa by si ho mal mať.
Milan
Dakujem lem kedy sa ti revanžujem?
Nový druh rámu ze sortimentu johnf56 opět chválím, Hacker ten svůj ještě nemá v prodeji, to vytáhne jako novinku hádám až příští rok. Taky si na svůj rám dodělám ty nožičky, to nějak zvládnu, mě se to takhle líbí.
Zatáčení vrchlíku v letu a následné zjištění nesouměrného všití výztuh - znamená to že všem ostatním létají vrchlíky absolutně rovně až do nevidím? Vždyť je to nepevný tvar! Mívám subjektivní dojem, že je to odvislé i od toho jak byl vrchlík od minulého létání složen do batohu.
Zatáčení vrchlíku v letu a následné zjištění nesouměrného všití výztuh - znamená to že všem ostatním létají vrchlíky absolutně rovně až do nevidím? Vždyť je to nepevný tvar! Mívám subjektivní dojem, že je to odvislé i od toho jak byl vrchlík od minulého létání složen do batohu.
martin z píše:Nový druh rámu ze sortimentu johnf56 opět chválím, Hacker ten svůj ještě nemá v prodeji, to vytáhne jako novinku hádám až příští rok. Taky si na svůj rám dodělám ty nožičky, to nějak zvládnu, mě se to takhle líbí.
Martin tam nieje problem zo zo zatačanim to sa da odstraniť ale že mu plapola prave ucho jak zastava.
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Honzo super , jsem pro a klidně přes ty silentbloky . Siletbloky utlumí občasnou ránu a celkově je celá sestava sedačka + rám taková pružnější 
- dub
- Kontaktovat uživatele:
martin z
Skládání vrchlíku při skladování má hlavně vliv na jeho životnost = celistvost zátěru, který je na tkanině . Čím menší porušení zátěru tím menší prodyšnost a tím lepší letové vlastnosti. Z tohoto důvodu jsem si na vrchlíky ušil svoje obaly do kterých složený vrchlík zastrčím bez většího násilý. Na zátěrovou vrstvu má velký vlivi UV záření od sluníčka. Proto se doporučuje zbytečně nevystavovat vrchlíky slunečnímu záření.
Když se složený vrchlík rozbalí a odstartuje tak se během letu krásně vyšponuje.
Skládání vrchlíku při skladování má hlavně vliv na jeho životnost = celistvost zátěru, který je na tkanině . Čím menší porušení zátěru tím menší prodyšnost a tím lepší letové vlastnosti. Z tohoto důvodu jsem si na vrchlíky ušil svoje obaly do kterých složený vrchlík zastrčím bez většího násilý. Na zátěrovou vrstvu má velký vlivi UV záření od sluníčka. Proto se doporučuje zbytečně nevystavovat vrchlíky slunečnímu záření.
Když se složený vrchlík rozbalí a odstartuje tak se během letu krásně vyšponuje.
Meral som tie dlžky a na obydvoch padakoch a na oboch stranach mam take iste +-2mm.Od nabežky v cm
Naposledy upravil(a) johnf56 dne stř 17.08.2016 13:26, celkem upraveno 1 x.
dub píše:Honzo super , jsem pro a klidně přes ty silentbloky . Siletbloky utlumí občasnou ránu a celkově je celá sestava sedačka + rám taková pružnější
Jasne Jirko už su zakupene počitam aj s tym že tam pojdu.