Extrémní trhání auta při rozjezdu

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
scarabeus

Re: Extrémní trhání auta při rozjezdu

#16 Příspěvek od scarabeus »

No asi takto. Podle tech zvuku z videa bych vubec nejezdil a nejdriv zjistil, co to je. Takhle nadelas vic skody. Rozhodne je to nekde v prevodech nebo vuli spur gearu vs pastorek.

Spojka nesmi byt nikdy utazena na krev. Proto tam je, aby pohonne ustroji nedostavalo tak zabrat. Treba Traxxas doporucuje utahnout na krev a pak povolit o jednu celou otacku a ozkouset.

Vypln si bydliste a pak se ti treba nekdo ozve a postelujete to sami.

To, ze autu trva, nez zmeni chod, muze byt ochrana regulatoru.

To Combo od Cheetah bych osobne nebral, je to otevreny motor. Teoreticky ho muzes zaslepit, ale pak se bude blbe chladit. Takze bys tam musel dat pasiv treba s vetrackem, no radsi ruce pryc.

Regulator se da zvodotesnit samo-domo. Mrkni se na http://scarabeus.wz.cz/slash.html - mam to tam nekde popsane. A hlavne je to ozkousene :-)
twint

#17 Příspěvek od twint »

podle posledni videa me to prijde ze mas spatne nastaveny vzdalenost mezi pastorkem a spurem. kdyz se me povoli motor dela to stejny zvuky a pak je otazkou par pridani plynu a spur je ohoblovanej. to, ze trva nez to "preradi" ze zpatecky na jednicku je normalni - nastavena brzda, nebo ochrana regulatoru. provedl jsi kalibraci regulatoru s vysilackou ? cervik na pastorku je dotazenej? v prevodovce by vule byt nemeli...

motor nebrat, 8,5T se v tom uvari a jak zminil kolega nademnou bude tam bordel a zadre se. vodotesnost se da udelat doma, osobne jsem koupil starbrite, nebo tak nejak. proste chtel tekutou izolacni gumu a zapatli to tim. daaa se pouzit i lepidlo z tavne pistole ale to je spis nouzovka.
HPI E-Firestorm Flux , Hotwing 1000 Evo
3D tiskárna Rebel 2, Photon Mono X
M4tty91

#18 Příspěvek od M4tty91 »

Ahoj lidi, takže jsem jezdil dál asi měsíc dokud se to nepos*alo uplně.. Teď už vím , že problém byl v těchto dvou dílech, nyní jsou oba bez zubů

http://www.sklep.hpi.pl/product_info.php/products_id/52487
http://www.sklep.hpi.pl/product_info.php/products_id/52164

Takže čekám než díly přijdou a pokračuju v ježdění
Všem mockrát díky za veškeré rady.

Měl bych ještě jeden dotaz, nebudu kv. toho zakládat nové téma.
Potřebuji na auto přidělat led světla, které nebudou jen na efekt a nasvítí mi prostor před autem, přecijen je už čímdál dřív tma . Máte nějakej tip co koupit případně jak to zapojit ?

Díky
martinD

#19 Příspěvek od martinD »

na biku mam 75 lumenov LED svietidlo, na 3 AA baterie, je to uz podla mna celkom velke a svieti to dobre tak na 5m pred bicykel, zaroven to ubera na vnimani terenu, zahladuje prekazky, vhodne je to na pomalu jazdu. Tak keby som chcel s RC autom prasit 40-60kmh niekde, kde potrebujem vidiet na cestu/povrch ,tak to by som teda potreboval sakra dobre svetlo, aby som vobec stihol zmacknut brzdu alebo zatocit ked rozpoznam nieco pred autom.
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
scarabeus

#20 Příspěvek od scarabeus »

Osvetleni bud kup nejakou sadu a nebo si udelej sam.

Potrebujes vysoce svitive ledky, par odporu a hotovo. Zapojis do prijimace do volneho kanalu.
Czdc1

#21 Příspěvek od Czdc1 »

Zdravím rád bych oživil téma,
jelikož mám podobný problém plus mi stále prokluzuje spojka... už se mi nepodařilo dohledat které díly, byli oba bez zubů?
Předem děkuji zaradu
Odpovědět

Zpět na „Auta“