Já jsem ni nevypočítával, dával jsem příklad, od jednoduchého dělení jsou jiní expertidudaj píše:Takže tvůj výpočet je dost mimo.
Velmi rychlou epp deltu - Poradíte?
Re: Velmi rychlou epp deltu - Poradíte?
corsair píše: Já jsem ni nevypočítával, dával jsem příklad, od jednoduchého dělení jsou jiní experti
já vím
mezi sebou.
Jsou tam veliké rabaty (40 i víc %), odečítá se DPH a prostě nelze srovnávat.
Tady je drahá hlavně forma a když výrobce neprodá dost kusů, je to drahý. Ale nemusí se to vrátit za 3 měsíce, že ?
Ale jiná věc je dovoz a cena na konci.
veka1 píše:
Mam overeno,ze GPS u rychlych modelu nefunguje.... nestiha a klame. Kdyz bych chtel korektni mereni, pri 150 -250km/h potrebuji cca 500 -1000m ustaleneho primeho a vodorovneho letu....
Vsechny jine zpusoby mereni ( vario, pitotka, GPS,ruzne logery ) maji moc velke tolerance a zpozdeni.
veka1
Na takovejhle nesmysl jsi prisel jak???
Koukni treba na: http://horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.a ... cislo=2775
Vzorkovani po 0.1s !
V jetu mam Graupner GPS a jediny co je k nicemu je prenos do vysilace. Ale v logu mam presny logovani rychlosti.
Pokud GPS ma signal satelitu pocita jiste bez postrehnutelneho prodleni. Mohl bych ti vypravet o dynamickem vzorkovani GPS s ohledem na uhlovou rychlost treba u monitorovacich jednotek do aut...to bys koukal kolik dat se v realu sype...
Jyrry...taky se s tim tvym erem neplouzis...a hlavne si na tu rychlost zvyknes a pak to tak neprijde...
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
arkudo píše:
Na takovejhle nesmysl jsi prisel jak???
hmm, v citaci ti chybi kousek puvodniho textu , ze? To by mohlo pro vysvetleni stacit, ne?
veka1
Díky pánové. Pro přehled o současné scéně mi to stačí. Přeji prima víkend.
Elektrik
Elektrik
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9