8mm guma na kolecko
8mm guma na kolecko
Potreboval bych 8mm gumovej profil na kolecko, neco co se da lepit a zaroven to aspon trochu vytlumi. Napada nekoho neco ? Idealne v nejakem rozumnem mnozstvi, zatim jsem nasel cisla jako 200m v baleni atd....
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Re: 8mm guma na kolecko
Futaba fc-16,Taranis X9E, ECO 8, Rambo, Maxir, Swift II,Atlas Van Lines hydroplane
gumex-určitě si vybereš
Tady by se nic nenašlo? Reklamu slyším několikrát denně v rádiu. "AdyteG, jako guma"
Ta mikroporezni pryz se da lepit cim ? Pruznej sekundak od BSI ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
přesně tak, i když já to lepil normálem, černý jsem zrovna neměl k dispozici
ja to cerny taky nepouzivam, pouzivam toto http://horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.a ... cislo=1344
Jinak dik vsem za rady, jdu vybrat a obednat. Predpokladam ze pri prumeru 8mm a letovce cca 1.5 - 2kg je lepsi vzit plnej profil a ne trubku.
Jinak dik vsem za rady, jdu vybrat a obednat. Predpokladam ze pri prumeru 8mm a letovce cca 1.5 - 2kg je lepsi vzit plnej profil a ne trubku.
jojo plný profil
tak jsem nakonec vzal 10mm gumu a je to na koleckou uplne super (pro moje ucely) 
Slepena ruzovim BSI jde krasne navleknout/svleknout z rafku aniz bych ji k tomu musel lepit. No a rafek na tiskarne (ten na fotkach ma 105mm vcetne pneu) zvladne zatez 4kg bez deformace/vyluzovani zvuku atd.... takze pro 1.5-2kg letadlo to bude stacit (a v pripade destrukce si za par slupek vyrobim dalsi
)
Potah na fotce je pokusny (prave jsem ho strhnul) dalsi bude s vetsi peclivosti a ostrejsi ziletkou
Stred kolecka bude mit cepicku kterou potahnu zvlast. Takze bude kolecko, pojistny krouzek a cepicka. Z blizka bude samozrejme poznat ze je to ze dvou dilu ale myslim ze to bude lepsi nez vyditelny pojistny krouzek.
Slepena ruzovim BSI jde krasne navleknout/svleknout z rafku aniz bych ji k tomu musel lepit. No a rafek na tiskarne (ten na fotkach ma 105mm vcetne pneu) zvladne zatez 4kg bez deformace/vyluzovani zvuku atd.... takze pro 1.5-2kg letadlo to bude stacit (a v pripade destrukce si za par slupek vyrobim dalsi
Potah na fotce je pokusny (prave jsem ho strhnul) dalsi bude s vetsi peclivosti a ostrejsi ziletkou