Regulátor Emax Simon a souprava Hitec
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Regulátor Emax Simon a souprava Hitec
Kolegové zajímalo by mě proč nejde použít Regulátor Emax Simon serie a Bl heli v popise u Pecka modelář píše Regulátor není kompatibilní s vysílači Hitec Aurora 9, Hitec Lite 4 a některými vysílači Turnigy. může mě to někdo vysvětlit proč nelze použít ,mluvil jsem s panem Čečotkom a ten tomu také nerozuměl ,používáte někdo tyto regly s Hitec soupravou??? díky všem
- jaroslav.falcon
Re: Regulátor Emax Simon a souprava Hitec
moc bych tomu nevěřil, emax nemam, ale BLheli i SomonK běžně provozuji s Hitec aurora A9X,
a optima přijimačema. PWM je standart, tak nevidím důvod proč by to nemělo chodit. Dále je možné použít OneShot protokol na tyto ESC , ale to nedává žádná RC souprava, je to určeno pro kontrolery např CleanFligth atd..
a optima přijimačema. PWM je standart, tak nevidím důvod proč by to nemělo chodit. Dále je možné použít OneShot protokol na tyto ESC , ale to nedává žádná RC souprava, je to určeno pro kontrolery např CleanFligth atd..
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Provozuji také na Auroře 9X regly BLheli i SimonK ale zaujalo mě právě to upozornění u Pecky tak mě to zajímalo proč by to chodit nemělo .Ale asi nikdo neprovozuje regly EMax na tak dík.
Čus
Opravdu některé nechodí.
Opravdu některé nechodí.
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš napsat konkrétní typ který ti nefunguje díky.