unitedhobbies.com
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Včera mi prišli ďalšie dva balíčky, odoslané 26.4 a 28.4. Len namiesto tohoto motoru:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=5383
prišiel nejaký Turnigy, ale označenie má zhodné, vypadá rovnako, len farbu má zlatú...
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=5383
prišiel nejaký Turnigy, ale označenie má zhodné, vypadá rovnako, len farbu má zlatú...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Taky musím potvrdit, že dodávky z HC ze zlepšují/zrychlují.
Objenáno 28.4., na poštu dáno 30.4., z HK odletělo 4.5, a dnes (7.5.) mi to pošťačka donesla. Razítko pražšské pošty je ze 6.5.
V porovnání s předešlou zásilkou ze 19.3. (ta přišla až za měsíc) je to bomba rychlost.
Ani jsem to nečekal a raději objednával s předstihem.. Teď pro změnu budu čekat až se mi vyrobí éro (tady v Čechách).
Objenáno 28.4., na poštu dáno 30.4., z HK odletělo 4.5, a dnes (7.5.) mi to pošťačka donesla. Razítko pražšské pošty je ze 6.5.
V porovnání s předešlou zásilkou ze 19.3. (ta přišla až za měsíc) je to bomba rychlost.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Mne dnes (vlastne včera, 8.5) došiel Assan modul, nejaké Rx a baterky, cca. 750gr. Poslané 1.5, čiže doba doručenia týždeň !
PS:
Ak by sa niekto čudoval, že 8.5 chodí pošta, tak je to do Nemecka, tu v Reichu neslávia porážku fašizmu, takže je tu obyč. pracovný deň
PS:
Ak by sa niekto čudoval, že 8.5 chodí pošta, tak je to do Nemecka, tu v Reichu neslávia porážku fašizmu, takže je tu obyč. pracovný deň
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Tak se mi dnes stal "asi" problem.. Mel sem predklikany 2 objdnavky obe asi za cca 50 usd.. Ale nezaplatil sem je z menu v hlavni nabidce "- Manual order payments "
ale primo u objednavky bylo Paid now.. tak sme na to klikl a zadal castku a cislo objednavky.. Zaplaceno dnes rano, ale na hobbycity je u objednavek porad Pending...
Da se nejak stornovat paypal a zaplatit to z te hlavni nabidky? Nebo jim to akorat dyl trva kdyz je to manualne?
ale primo u objednavky bylo Paid now.. tak sme na to klikl a zadal castku a cislo objednavky.. Zaplaceno dnes rano, ale na hobbycity je u objednavek porad Pending...
Da se nejak stornovat paypal a zaplatit to z te hlavni nabidky? Nebo jim to akorat dyl trva kdyz je to manualne?
Sarah píše:Tak se mi dnes stal "asi" problem.. Mel sem predklikany 2 objdnavky obe asi za cca 50 usd.. Ale nezaplatil sem je z menu v hlavni nabidce "- Manual order payments "
Určitě počkej. Minimálně do zítřka, oni to přiřadí ručně. Už se mi to taky stalo. Pokud by to nevyšlo, tak to chce mail nebo nejlépe zatelefonovat (já (teda kolegyně) volám na linku do Francie a v pohodě se anglicky na všem domluvíme). Přes nějaké internetové volání to stojí pár korun...
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Uz jsem posilal maila, ale diky..
Anglictinou moc nevladnu, tak snad z toho mailu neco pochopi
Pripadne kdyby do pondeli nic, tak pisnu na Myhobbycity do fora.. Koukam ze se tam takovyhle veci resi..
tks píše:Sarah píše:Tak se mi dnes stal "asi" problem.. Mel sem predklikany 2 objdnavky obe asi za cca 50 usd.. Ale nezaplatil sem je z menu v hlavni nabidce "- Manual order payments "
Určitě počkej. Minimálně do zítřka, oni to přiřadí ručně. Už se mi to taky stalo. Pokud by to nevyšlo, tak to chce mail nebo nejlépe zatelefonovat (já (teda kolegyně) volám na linku do Francie a v pohodě se anglicky na všem domluvíme). Přes nějaké internetové volání to stojí pár korun...
Tak pokud něco proclíváte, dneska jsem se dozvěděl, že naše celnice v Košířích je dnes na úrovni 29.4.2008 tudíž sami vidíte jaké mají zpoždění.
Můj balík z 1.5. bude proclen nejdříve ve středu, příště se jim na to xxx, člověk jim chce zaplatit DPH a za to musí čekat.
Můj balík z 1.5. bude proclen nejdříve ve středu, příště se jim na to xxx, člověk jim chce zaplatit DPH a za to musí čekat.
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1