šroubení do nádrže
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
Re: šroubení do nádrže
bohužel neobsahuje
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
Michal Matějka píše:bohužel neobsahuje
nnjn, asi ne ,kdyz to tvrdis.
Pozn.jen pro zajimavost, co tam v tech sadach chybi, aby funkce odpovidali vyrobku na prvnim obrazku, cos si nalinkoval na pocatku vlakna? At se zorientuji v problemu. Koukam ze mam nedostatocnou znalost materialni casti palivove soustavy letounu.
veka1
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
neřež vůbec žádnou palivovou soustavu ani nic jinýho, prostě potřebuji přesně to šroubení jaké je na tom prvním obrázku - úpně na chlup stejné, nic podobnýho. Nejde mi o funkci ale o vzhled. To snad není tak težké pochopit.
Možná ty nákružky 4142 nebo 4143
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
Michal Matějka píše:neřež vůbec žádnou palivovou soustavu ani nic jinýho, prostě potřebuji přesně to šroubení jaké je na tom prvním obrázku - úpně na chlup stejné, nic podobnýho. Nejde mi o funkci ale o vzhled. To snad není tak težké pochopit.
.... aha , ted jiz chapu , ale ze mi to trvalo, vid?
veka1
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
veka1 píše:
.... aha , ted jiz chapu , ale ze mi to trvalo, vid?![]()
veka1
to bude tím počasím
Pak asi jediné řešení, udělat přesně stejné na soustruhu.
Michal Matějka píše:neřež vůbec žádnou palivovou soustavu ani nic jinýho, prostě potřebuji přesně to šroubení jaké je na tom prvním obrázku - úpně na chlup stejné, nic podobnýho. Nejde mi o funkci ale o vzhled. To snad není tak težké pochopit.
Dobře, my to řezat nebudeme, ale chtěl jsi šroubení "jako je tohle" a MP jet má v sortimentu šroubení "jako je tohle", ale bohužel nemá "přesně tohle". A proč to musí být "přesně tohle" a nemůže to být "jako je tohle"? Co brání v použití šroubení "jako je tohle"? Jaký je mezi nimi pro tebe tak významný rozdíl?
Hitec Aurora 9X
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
DAF píše:Dobře, my to řezat nebudeme, ale chtěl jsi šroubení "jako je tohle" a MP jet má v sortimentu šroubení "jako je tohle", ale bohužel nemá "přesně tohle". A proč to musí být "přesně tohle" a nemůže to být "jako je tohle"? Co brání v použití šroubení "jako je tohle"? Jaký je mezi nimi pro tebe tak významný rozdíl?
Věřím, že když jsi mi v příspěvku dokázal najít pravopisnou chybu, tak pokud si ho znovu přečteš najdeš i ten důvod. Je to v tom příspěvku co cituješ úplně jasně napsaný..........
Ahoj, a co tohle? http://www.rc-dragon.cz/eshop/15-prislu ... dka-paliva
Ano, jde ti o vzhled. Proto jsem se ptal k čemu přesně to má být, jestli ten vzhled je opravdu až tak důležitý.
A s těmi chybami nejsi jediný, občas je to překlep, občas odeslání bez kontroly, občas pouhá nevědomost, neber to zle. Předpokládám, že jsem nebyl sám.
A s těmi chybami nejsi jediný, občas je to překlep, občas odeslání bez kontroly, občas pouhá nevědomost, neber to zle. Předpokládám, že jsem nebyl sám.
Hitec Aurora 9X
Pre niekoho kto by si to chcel vyrobiť sám:
Zhodou okolností som včera vyrábal podobné šróbenia. robím ich z rúrkových trhacích nitov zospájkovaných hlavičkami oproti sebe. Tento krát som použil hliníkové ale dajú sa použiť aj mosadzné . Zospájkoval som ich dokopy a potom osústružil na potrebné rozmery (v núdzi toto nie je treba) . Po zospájkovaní treba na jeden nit narezať závit. Po narezaní závitu a a nakrutení príslušnej matice až na doraz treba prečnievajúci závit v núdzi napríklad vo vŕtačne opilníkovať . Išlo mi o to aby som nemusel vrtať relatívne dlhú dierku malého priemeru a nity sa mi zdali na to vhodné.
Zhodou okolností som včera vyrábal podobné šróbenia. robím ich z rúrkových trhacích nitov zospájkovaných hlavičkami oproti sebe. Tento krát som použil hliníkové ale dajú sa použiť aj mosadzné . Zospájkoval som ich dokopy a potom osústružil na potrebné rozmery (v núdzi toto nie je treba) . Po zospájkovaní treba na jeden nit narezať závit. Po narezaní závitu a a nakrutení príslušnej matice až na doraz treba prečnievajúci závit v núdzi napríklad vo vŕtačne opilníkovať . Išlo mi o to aby som nemusel vrtať relatívne dlhú dierku malého priemeru a nity sa mi zdali na to vhodné.