šroubení do nádrže

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
Michal Matějka
Kontaktovat uživatele:

Re: šroubení do nádrže

#16 Příspěvek od Michal Matějka »

bohužel neobsahuje
veka1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od veka1 »

Michal Matějka píše:bohužel neobsahuje

nnjn, asi ne ,kdyz to tvrdis. :?

Pozn.jen pro zajimavost, co tam v tech sadach chybi, aby funkce odpovidali vyrobku na prvnim obrazku, cos si nalinkoval na pocatku vlakna? At se zorientuji v problemu. Koukam ze mam nedostatocnou znalost materialni casti palivove soustavy letounu. :)

veka1
Michal Matějka
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Michal Matějka »

neřež vůbec žádnou palivovou soustavu ani nic jinýho, prostě potřebuji přesně to šroubení jaké je na tom prvním obrázku - úpně na chlup stejné, nic podobnýho. Nejde mi o funkci ale o vzhled. To snad není tak težké pochopit.
Lark

#19 Příspěvek od Lark »

Možná ty nákružky 4142 nebo 4143
veka1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od veka1 »

Michal Matějka píše:neřež vůbec žádnou palivovou soustavu ani nic jinýho, prostě potřebuji přesně to šroubení jaké je na tom prvním obrázku - úpně na chlup stejné, nic podobnýho. Nejde mi o funkci ale o vzhled. To snad není tak težké pochopit.

.... aha , ted jiz chapu , ale ze mi to trvalo, vid? :)

veka1
Michal Matějka
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Michal Matějka »

veka1 píše:
.... aha , ted jiz chapu , ale ze mi to trvalo, vid? :)

veka1

to bude tím počasím :lol:
Lark

#22 Příspěvek od Lark »

Pak asi jediné řešení, udělat přesně stejné na soustruhu.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od DAF »

Michal Matějka píše:neřež vůbec žádnou palivovou soustavu ani nic jinýho, prostě potřebuji přesně to šroubení jaké je na tom prvním obrázku - úpně na chlup stejné, nic podobnýho. Nejde mi o funkci ale o vzhled. To snad není tak težké pochopit.

Dobře, my to řezat nebudeme, ale chtěl jsi šroubení "jako je tohle" a MP jet má v sortimentu šroubení "jako je tohle", ale bohužel nemá "přesně tohle". A proč to musí být "přesně tohle" a nemůže to být "jako je tohle"? Co brání v použití šroubení "jako je tohle"? Jaký je mezi nimi pro tebe tak významný rozdíl?
Hitec Aurora 9X
Michal Matějka
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Michal Matějka »

DAF píše:Dobře, my to řezat nebudeme, ale chtěl jsi šroubení "jako je tohle" a MP jet má v sortimentu šroubení "jako je tohle", ale bohužel nemá "přesně tohle". A proč to musí být "přesně tohle" a nemůže to být "jako je tohle"? Co brání v použití šroubení "jako je tohle"? Jaký je mezi nimi pro tebe tak významný rozdíl?

Věřím, že když jsi mi v příspěvku dokázal najít pravopisnou chybu, tak pokud si ho znovu přečteš najdeš i ten důvod. Je to v tom příspěvku co cituješ úplně jasně napsaný..........
SvataD

#25 Příspěvek od SvataD »

DAF
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od DAF »

Ano, jde ti o vzhled. Proto jsem se ptal k čemu přesně to má být, jestli ten vzhled je opravdu až tak důležitý.
A s těmi chybami nejsi jediný, občas je to překlep, občas odeslání bez kontroly, občas pouhá nevědomost, neber to zle. Předpokládám, že jsem nebyl sám.
Hitec Aurora 9X
StanleyP
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od StanleyP »

Pre niekoho kto by si to chcel vyrobiť sám:
Zhodou okolností som včera vyrábal podobné šróbenia. robím ich z rúrkových trhacích nitov zospájkovaných hlavičkami oproti sebe. Tento krát som použil hliníkové ale dajú sa použiť aj mosadzné . Zospájkoval som ich dokopy a potom osústružil na potrebné rozmery (v núdzi toto nie je treba) . Po zospájkovaní treba na jeden nit narezať závit. Po narezaní závitu a a nakrutení príslušnej matice až na doraz treba prečnievajúci závit v núdzi napríklad vo vŕtačne opilníkovať . Išlo mi o to aby som nemusel vrtať relatívne dlhú dierku malého priemeru a nity sa mi zdali na to vhodné.
Přílohy
IMG_20161016_102812.jpg
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“