Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
Jo a ještě, v RCRevue 8/2016 vyšla recenze přijímače rex, nějaké informace tam jistě taky najdeš.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Zdravím tak mi přišel polep na vysílač a myslím že se to povedlo
:-O luxusní!
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
pavel35 píše:Zdravím tak mi přišel polep na vysílač a myslím že se to povedlo![]()
Kde si ho kupoval? Vypadá to skvěle.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Obrázek sem si našel na internetu a pak je drobet upravenej . www.pimpyourjeti.de 
pavel35 píše:Zdravím tak mi přišel polep na vysílač a myslím že se to povedlo![]()
Nevím proč, ale první asociace, co mě na to napadla, byla toto http://smartmania.cz/wp-content/uploads ... Zajici.jpg
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16
Jak si to tak přesně nalepil?
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Ta folie lepí hrozně málo spíš ne drží to statikou a pak je to rukama 
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak to dělal Pavel, ale mi to občas řešíme tak, že tu samolepku ze spodu lehce namázneme (navlhčíme) jarovou vodou. Ono to pak nelepí hned na tvrdo a jdou dobře vyhnat bubliny. Samozřejmě se to musí ošetřit tak, aby něco nezateklo kam nemá.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16
To jo to znám ale je to drobet riskantní při vytlačování prebytečné vody ven může zatéc kam nechceš přece je to elektronika 
pavel35 píše: a pak je to rukama
Takže to nechám raději bejt...
Ale není to zas tak složité nalepit jde to v pohodě.
Neboj se toho za tu krásu to stojí ne
a hlavně si tam můžeš navrhnout co chceš 
Re: Novy vysielac od JETI - DC-16 (DS-16)
Jen informace, že PhoenixRC 5.5 taky funguje přes RSAT2 (PPM výstup), takže jsem nemusel vrtat do kastle.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14