Nastaveni flaperonu na JR PCM9X II
Nastaveni flaperonu na JR PCM9X II
Ahoj, poradil by jste mi někdo jak postupovat při nastavení flaperonů na výše uvedeném rádiu? Nějak se mi to nedaří. Jedná se mi o konkretní typ rádia (F3K Shark) případné doporučené nastavení výchylek na házedle. Moc děkuji.
Re: Nastaveni flaperonu na JR PCM9X II
Systémové menu: type select
wing type - flaperon
device sel - flight mode - zvolit přepínač /aux2/ normal, mid, land
Func.list: flap sys.: norm
mid
land
Zkusit toto a hledat v obou menu. Dlouho jsem to nepoužíval, takto jsem to našel ve starém rádiu.
wing type - flaperon
device sel - flight mode - zvolit přepínač /aux2/ normal, mid, land
Func.list: flap sys.: norm
mid
land
Zkusit toto a hledat v obou menu. Dlouho jsem to nepoužíval, takto jsem to našel ve starém rádiu.
To je právě to, v menu Wing type vůbec nemám položku Flaperon. Nevímjestli to nemůže být třeba nějaká jiná verze firmware...
Mám pod wing type: normal, flaperon, delta
V- tail
V type sel mám aktivován ACRO
V- tail
V type sel mám aktivován ACRO
Lenže on nechce Acro (aspoň si to myslím) keď potrebuje naprogramovať hádzadlo (vetroň) F3K,nie akrobata, či?
V českom manuály na str. 27 sa píše:
-pokiaľ máš v menu zvolený GLIDER, tak po vstupe do funkcie WING Type-Glider, bude v submenu automaticky vybrané "Standartné krídlo s dvoma servami" a na displeji budú zobrazené len ďalšie možnosti, a to V-tail a Dual flap.
(mám tiež tu RC súpravu a mám v nej "napípaného" vetroňa s krídielkami ako Flaperon, no vysielačku mám v garáži, tak ti neviem presne napísať, čo a ako, no nastavoval som to podľa manuálu - trvalo mi to trochu dlhšie, ale nakoniec sa to podarilo)
V českom manuály na str. 27 sa píše:
-pokiaľ máš v menu zvolený GLIDER, tak po vstupe do funkcie WING Type-Glider, bude v submenu automaticky vybrané "Standartné krídlo s dvoma servami" a na displeji budú zobrazené len ďalšie možnosti, a to V-tail a Dual flap.
(mám tiež tu RC súpravu a mám v nej "napípaného" vetroňa s krídielkami ako Flaperon, no vysielačku mám v garáži, tak ti neviem presne napísať, čo a ako, no nastavoval som to podľa manuálu - trvalo mi to trochu dlhšie, ale nakoniec sa to podarilo)
SVK 34-12