Extreme Flight 94" MXS DA 70
-
czechalien
Extreme Flight 94" MXS DA 70
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JRBhx9U-_wY[/youtube]
Re: Extreme Flight 94" MXS DA 70
Vynadal jsem Rimrovi (a dostal děsný pojeb co jsem si to dovolil ale), vynadám i tobě. Prosím, nezakládej vlákno jen videem. Napiš k tomu aspoň pár řádek o co je, aby si lidi co nechtějí koukat na video (klikat youtube, hledat jestli je něco aspon v popisu videa, ...) věděli o čem že tady to vlákno bude. Čím se mohou zapojit, přispět.
Dík.
Dík.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som mu to maznul ako spam.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Rimrovi? No jasně, jsem chtěl. To byla na férovku reklama na nějaký "magnetový" vypínač pro F3K, říkal kdo to vyrábí a jak je to lepší než konkurence, kterou tam urážel. Jenže jsem dostal vynadáno já
Hold někteří jsou si rovnější.
Tohle vlákno má ale potenciál trochu tu podiskutovat o zajímavým letadle, kterých v čr moc není. Vlastně vím jen o jednom, a to je elektrický (jupí
). A vlastně s v čr ani neprodává, takže bych ten spam až tak neřešil, hlavně ne u relativně novýho člena.
Tohle vlákno má ale potenciál trochu tu podiskutovat o zajímavým letadle, kterých v čr moc není. Vlastně vím jen o jednom, a to je elektrický (jupí
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
-
czechalien
Kluci, ja jeste nevim jak to tady chodi, tak se omlouvam, ale jestli to chcete smazat tak to urcite nevadi.
Kam se teda maji videa davat?
Dik Marek
Kam se teda maji videa davat?
Dik Marek
-
czechalien
HonzaS píše:Rimrovi? No jasně, jsem chtěl. To byla na férovku reklama na nějaký "magnetový" vypínač pro F3K, říkal kdo to vyrábí a jak je to lepší než konkurence, kterou tam urážel. Jenže jsem dostal vynadáno jáHold někteří jsou si rovnější.
Tohle vlákno má ale potenciál trochu tu podiskutovat o zajímavým letadle, kterých v čr moc není. Vlastně vím jen o jednom, a to je elektrický (jupí). A vlastně s v čr ani neprodává, takže bych ten spam až tak neřešil, hlavně ne u relativně novýho člena.
V CR se 94" MXS neprodava?
czechalien píše:V CR se 94" MXS neprodava?
No, Extremeflight se v ČR oficiálně neprodává vůbec a to co se tu prodává, tak je překoupeno z Rakouska. Tam 94" MXS není v nabídce. Tu je možné sehnat v Belgii.
Myslím, že jí bude mít i Hacker motor shop. Nebo už má. Nedávno jsem to řešil s Uwem
Extreme Flight se tu pořádně neprodává, protože o to EF nikdy nestálo. Když to sem chtěl před lety člověk dovážet, řekli mu, ať to bere z rakouska od Lindingera. S tak mizernou marží, že by bylo extrémně nerozumné si vůbec něco vzít na sklad nebo se tím vůbec zabývat.
Extreme Flight se tu pořádně neprodává, protože o to EF nikdy nestálo. Když to sem chtěl před lety člověk dovážet, řekli mu, ať to bere z rakouska od Lindingera. S tak mizernou marží, že by bylo extrémně nerozumné si vůbec něco vzít na sklad nebo se tím vůbec zabývat.
Videa sem můžeš dát přesně jak jsi to udělal, jen k tomu dej nějaký komentář. Ne všichni sledují rcgroups aby věděli co jsou ty letadla zač 
-
czechalien
Tak se jeste jednou onlouvam, ja vetsinou brouzdim na Flyinggiants.com nebo extreme flight facebook group.
Zeptam se v pondeli Chris Hinson, majitel Extreme Flight, jak to dostat do CR a jak nejlevneji, pokud by o to byl zajem.
Mimochodem, je tu nekdo kdo lita kolem noravy, ze bychom se potakali kokem vanoc?
Marek
Zeptam se v pondeli Chris Hinson, majitel Extreme Flight, jak to dostat do CR a jak nejlevneji, pokud by o to byl zajem.
Mimochodem, je tu nekdo kdo lita kolem noravy, ze bychom se potakali kokem vanoc?
Marek
Do čech je to fakt nejlevnější přes nějaký evropský shop, protože při shippingu přímo z usa bys musel platit vysoký poštovný a pak stejně zaplatíš poplatky (zhruba +20% ceny letadla plus pošty!!!). Blbost...