DJI - Phantom 3
Re: DJI - Phantom 3
Zdravim,
tak ako na mot.vozidle su dolezite pneumatiky, tak pri kopterkach su dolezite vrtule.
Nasiel som tieto profi vrtule pre Phantoma 3. Mate s nimi prosim niekto skusenosti?
http://www.ebay.com/itm/XOAR-DJI-Phantom-3-2-Vision-E300-White-Wood-Propeller-Props-9450-2-Pairs-/162024844187?hash=item25b96eeb9b:g:auAAAOSwsN9W~dVg#rwid
Ocakavam od nich znizenie vibracii a hlavne dlhsi dolet - nizsia spotreba energie.
Dakujem.
tak ako na mot.vozidle su dolezite pneumatiky, tak pri kopterkach su dolezite vrtule.
Nasiel som tieto profi vrtule pre Phantoma 3. Mate s nimi prosim niekto skusenosti?
http://www.ebay.com/itm/XOAR-DJI-Phantom-3-2-Vision-E300-White-Wood-Propeller-Props-9450-2-Pairs-/162024844187?hash=item25b96eeb9b:g:auAAAOSwsN9W~dVg#rwid
Ocakavam od nich znizenie vibracii a hlavne dlhsi dolet - nizsia spotreba energie.
Dakujem.
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
-
Letajici cestmir
lukynek1989 píše:prave proto se ptam na zkusenosti, nechci nic riskovat !!! 4500 za baterku nedam.. tak si budu muset vystacit s tou jednou)
Tak se pokus najít ve tvým okolí někoho s phantomem a domluvte se na oboustranném zapůjčení baterií na expedici, nebo společných letech. Já to tak dělám. Ale stejně zjistíš, že jedna baterie je zoufale málo.
2 batrie a nabíječka do auta je slušnej základ.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
člověk u třetí recenze s nimi nemá zrovna dobrou zkušenost (Props - They split and I crashed my drone). a já si také myslím že ty dvě minuty letu a nižší vibrace za to nestojí. To už bych asi vyvážil ty origo.romko1 píše:Zdravim,
Dakujem.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
Tak se vítám do klubu majitelů Phantom 3 Advanced..
Teď si ho jdu vyzvednout a pak budu "šprtat"..
To "romko1"
Osobně bych na koptéru dřevěné vrtule nedal.
Při těch otáčkách, jejich častých a náhlých změnách je potřeba, aby byly opravdu kvalitní a to mi nikdo nezaručí.
Na letadlech je běžně používám, když se "rozpadne" můžu v klidu doklouzat.
Ale u modelu, kde jeho bytí či nebytí záleží n jedné z několika vrtulí, bych se to neodvážil.
U dřeva mi nikdo na 100% nezaručí, že tam není skrytý kaz (např. změna hustoty, nepravidelnosti vláken, atd.).
Ostatně něco podobného muselo být u vrtule toho posledního, co tam pasl.
Teď si ho jdu vyzvednout a pak budu "šprtat"..
To "romko1"
Osobně bych na koptéru dřevěné vrtule nedal.
Při těch otáčkách, jejich častých a náhlých změnách je potřeba, aby byly opravdu kvalitní a to mi nikdo nezaručí.
Na letadlech je běžně používám, když se "rozpadne" můžu v klidu doklouzat.
Ale u modelu, kde jeho bytí či nebytí záleží n jedné z několika vrtulí, bych se to neodvážil.
U dřeva mi nikdo na 100% nezaručí, že tam není skrytý kaz (např. změna hustoty, nepravidelnosti vláken, atd.).
Ostatně něco podobného muselo být u vrtule toho posledního, co tam pasl.
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz
To ano je riziko ist do drevenych vrtul pri kopterach (aj ten jeden clovek v recenzii pise, ze havaroval - dosledok rozpadu vrtule), ale tieto su vystuzene, resp. kostra nie je drevo, ale aj tak vam dakujem za postrehy.
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
zdravím!
Používam Samsung Galaxy Tab S 8.4 a do teraz fungoval dobre, ale po aktualizácii na Android 6.0 Marshmallow sa úplne pokazil obraz pri prenose. Pri samsung galaxy s 7 zase to reštartuje celý mobil. Problém bude samotný nový android 6.0, ale potreboval by som nejaké riešenie na neho. Keby bolo jednoduché odinštalovať nový android urobil by som to, ale bohužial... ak má niekto nejakú dobrú radu, tak sem s ním.
Používam Samsung Galaxy Tab S 8.4 a do teraz fungoval dobre, ale po aktualizácii na Android 6.0 Marshmallow sa úplne pokazil obraz pri prenose. Pri samsung galaxy s 7 zase to reštartuje celý mobil. Problém bude samotný nový android 6.0, ale potreboval by som nejaké riešenie na neho. Keby bolo jednoduché odinštalovať nový android urobil by som to, ale bohužial... ak má niekto nejakú dobrú radu, tak sem s ním.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
Skus starsiu verziu GO appky 2.8.0 alebo Litchi appku obe najdes na ulozto
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
- gardenroute
Problem neni v samotnem android 6.0, treba na S5/6 to je OK, ale s S7 to je dokumentovane, jako problem implementace, a ceka se na opravutomi79rv píše:zdravím!
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Po zakúpení samsung galaxy S7 som ho chcel mať aj ako zálohu pre použitie s Phantomom, tam by to až tak netrápilo. Po aktualizácii tabletu na android 6.0, ale tiež to začalo robiť problém s tým digitálnym šumom v prenose. Preto som predpokladal, že je nový android 6.0 na vine.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
- gardenroute
Aha, tak toto netusim, pri letu pouzivam primarne pro prenos obrazu HDMI vystup (neni nijak prznen aplikaci), ktery ma vystup primo z LightBridge do bryli nebo monitoru, takze na aplikaci na tabletu za letu moc nekoukam. Ja pro aplikaci pouzivam "superkompatibilni" Asus NEXUS 7 nebo v nouzi kdyz zapomenu tablet tak smartphone Galaxy S5, oboji s Android 6, a koukal jsem na aplikaci ulozena zalozni videa (720p) ve flight logu, a nevypadaji nijak zle...tomi79rv píše:Po zakúpení samsung galaxy S7 som ho chcel mať aj ako zálohu pre použitie s Phantomom, tam by to až tak netrápilo. Po aktualizácii tabletu na android 6.0, ale tiež to začalo robiť problém s tým digitálnym šumom v prenose. Preto som predpokladal, že je nový android 6.0 na vine.
pripájam videolink ako to vyzerá s video-prenosom:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ce7D4lcmLeI[/youtube]
- android 6.0 musím vylúčiť, robí to aj na staršej verzii. Vyskúšané aj na tablete a aj na mobile.
- dji go a aj litchi rovnaký výsledok
- staršia verzia dji go tiež rovnaký problém
- výmena usb kábla nepomohlo
Zostáva mi už buď samotný ovládač, alebo koptéra, ale ani som s ním nehavaroval a aj pri prenose nosím v kufríku, neviem ešte čo by som tam mohol skontrolovať alebo pomeniť...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ce7D4lcmLeI[/youtube]
- android 6.0 musím vylúčiť, robí to aj na staršej verzii. Vyskúšané aj na tablete a aj na mobile.
Zostáva mi už buď samotný ovládač, alebo koptéra, ale ani som s ním nehavaroval a aj pri prenose nosím v kufríku, neviem ešte čo by som tam mohol skontrolovať alebo pomeniť...
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
Skusit este niekoho poblizku a zamenit si vysielace na skusku.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
- gardenroute
Tomi, koukal jsi v nastaveni DJ IGO, jak to vypada s LightBridge? To je kanaly, mozne ruseni (aplikace nic nepise) ? Nemas v miste nejake extremne zarusene prostredi (WiFi apod.) ? Zkousel jsi jine misto, ci zmenit kanaly LB?tomi79rv píše:
Bol som v lese mimo obydlia, keď som zapol hneď bol takýto signál, tak som poprosil 5-6 ľudí čo tam boli ešte, nech si vypnú wifi na mobile. Ale už som mal takýto signál celý čas. Vonku už nebolo času to skúšať, ale doma som si skúšal meniť kanály (pravdaže tu je wifi rušenie od susedov), ale výsledok rovnaký.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
-
marekriha1
DJI 3 Standard | Problém s některými videi přehrát v PC
Dobrý den,
Mám zajímavý dotaz. Když natočím nějaké snímky a koukám na ně přes aplikaci v mobilu, všechny jsou plně funkční a dají se přehrát. Jakmile napojím ale drona na PC a přetahuju, některé z videí prostě nejdou přehrát.
Snažil jsem se stáhnout Quick Time, hodit to do Vegasu a přerenderovat, ale bohužel nic z toho. Video nejde přehrát a ani nikam hodit. Některá videa z toho dne jsou plně funkční.
Nevíte co by se s tím dalo dělat nebo jak tomu předejít ?
Děkuji
S pozdravem Marek Říha
Mám zajímavý dotaz. Když natočím nějaké snímky a koukám na ně přes aplikaci v mobilu, všechny jsou plně funkční a dají se přehrát. Jakmile napojím ale drona na PC a přetahuju, některé z videí prostě nejdou přehrát.
Snažil jsem se stáhnout Quick Time, hodit to do Vegasu a přerenderovat, ale bohužel nic z toho. Video nejde přehrát a ani nikam hodit. Některá videa z toho dne jsou plně funkční.
Nevíte co by se s tím dalo dělat nebo jak tomu předejít ?
Děkuji
S pozdravem Marek Říha