Já si třeba dovedu představit situaci, kdy mi to třeba natře mladej Honzík Pastejřík v ČR, ale nebude mít odlítaný zahraniční závody, protože třeba maturita, nebo náročný rok na vysoký. Nikdo nepochybuje o tom, že zkušenosti ze zahraničí má, ale protože ten rok nebude mít čas (třeba letos velkej Honza říkal, že prošvihnou nějaký závody kvůli dovolený, kterou měli koupenou dřív než byl vůbec jasný termín závodů) tak pojedu já jako horší pilot?
Jde mi jen o to, abychom nepřišli o skvělýho reprezentanta jen kvůli tomu, že "nedělal 100% pro svojí nominaci" protože jak dobrý je ve skutečnosti pilot vlastně není až tak klíčový, důležitý je mít objetý 3 země a... Za sebe musím říct, že stihnout 2 zahraniční závody za sezonu + dostatek českých + tréninky může být třeba při studiu VŠ docela problém. Já sice tuhle sezonu VŠ končím, ale co si budeme povídat, začínám být na repre starej. Právě třeba Honzík teď bude nastupovat
Osobně bych to teda nekomplikoval a nechal to spíš na osobním úsudku pilota a diskuzi s trenérem. Pokud se nepletu, tak letos je to poprvé, co máme bez problémů i velmi kvalitního náhradníka