Nákup v HobbyKingu

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
mior
Kontaktovat uživatele:

Re: nákup v HobbyKingu - i po změně !!!

#301 Příspěvek od mior »

Nuž, nefunguje skoro nič.
Dám triediť baterky podľa veľkosti - a zoradí to ako chce.
Dám vyhľadať baterky podľa parametrov - a vypíše, že žiadna položka nevyhovuje kritériám...
Na jednej obrazovke je iná cena ako na druhej...

Neviem, ale keby som ja toto urobil v armáde (od programátora, cez systemáka až po šéfa strediska), tak by ma verejne zastrelili na výstrahu ostatným...

Takto sa projekty naozaj nenasádzajú...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
olisoft

#302 Příspěvek od olisoft »

nooooo, poznam firmu, kde sa projekty takto nasadzaju... je z dalekej krajiny :)
uz som sa davno prestal zamyslat, ako to dokaze fungovat, ono to stale nejako ide. asi boli z HK na skoleni. :lol:
Jarda Trojan

#303 Příspěvek od Jarda Trojan »

Možná se to tu už řešilo, ale teď jsem zjistil jednu věc, která mi docela vadí. Když si najedu třeba na: https://hobbyking.com/en_us/turnigy-nan ... -pack.html tak u těch baterek vidím, že jsou skladem jen ve skladu v Rusku, ale když si je hodím do košíku, tak v tom mi to tam nabídne další čtyři sklady odkud můžou zboží odeslat. Snad to ještě opraví. Je to docela "opruz".
Duplex DC-16 || Edge 540 106" Demonstrator | Edge 540XL-RC Factory | Crack Laser Pro-RC Factory
JASSoft
Kontaktovat uživatele:

#304 Příspěvek od JASSoft »

Jarda Trojan píše:Možná se to tu už řešilo, ale teď jsem zjistil jednu věc, která mi docela vadí. Když si najedu třeba na: https://hobbyking.com/en_us/turnigy-nan ... -pack.html tak u těch baterek vidím, že jsou skladem jen ve skladu v Rusku, ale když si je hodím do košíku, tak v tom mi to tam nabídne další čtyři sklady odkud můžou zboží odeslat. Snad to ještě opraví. Je to docela "opruz".

Je to jednoduché - stačí na tu vlaječku (v řádku názvu zboží) kliknout a rozbalí se seznam skladů, kde je zboží k dispozici.
Jarda Trojan

#305 Příspěvek od Jarda Trojan »

Ha! To mě nenapadlo, díky za radu. :wink:
Duplex DC-16 || Edge 540 106" Demonstrator | Edge 540XL-RC Factory | Crack Laser Pro-RC Factory
tomashr

#306 Příspěvek od tomashr »

No, udělal jsem první objednávku po změně. Z mého pohledu funkce přijatelná až na jedno - opravdu tam zoufale chybí ta funkce globálního filtru na Warehouse, tedy typicky zakliknout hned na titulní straně "Euro Warehouse" a vidět okamžitě jen to, co mají v něm. Sice do jisté míry chápu, co je k novému pojetí vedlo, ale praktické to prostě není, nemohu si pomoci :-(
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#307 Příspěvek od jyrry »

Tímhle podělali i uložené vish-listy. Měl jsem tam naskládané "oblíbené" položky v EU skladu, viděl jsem hned EU cenu i stav skladu. Teď musím konkrétní věc rozkliknout a teprve pak zjišťovat zda je v EU vůbec skladem. :roll:

edit: A ani to není jistota 8O
Položky vesele přeskakují z wárehouzu do jiného wárehouzu, jistý je (snad) jen ten internacionál...
Minulý týden jsem zjistil že motor uložený ve vishlistu (a byl tam protože byl v EU) najednou není v EU; místo něj jsem si tedy uložil jiný, v tu dobu v EU. Dneska koukám, hups, a není v EU... :mrgreen:

edit2:
jistý je (snad) jen ten internacionál...
Tak odvolávám, tenhle je jen a pouze v Texasu :?
https://hobbyking.com/en_us/turnigy-aer ... motor.html

Zdá se že v HK začal působit nějaký Schrödingerův potomek a výskyt zboží ve skladech se řídí kvantovými zákony a silou pravděpodobnosti :lol: :lol: :lol:
jyrry.webnode.cz
Jarda Trojan

#308 Příspěvek od Jarda Trojan »

Včera jsem zkoušel udělat objednávku. Měl jsem v košíku 2 ochranné vaky na lipoly a dvě lepidla (vše v EU skladu). Když jsem přistoupil ke kroku kde nastavuji dopravu, tak mi to nabídlo jen sledovanou zásilku za necelých 10 dolarů. Tyto drobnosti si rád nechám poslat obyč dopravou za 2 dolary. :) Tenhle problém je ještě součásti té změny?
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#309 Příspěvek od Genagen »

jyrry píše:Zdá se že v HK začal působit nějaký Schrödingerův potomek a výskyt zboží ve skladech se řídí kvantovými zákony a silou pravděpodobnosti :lol: :lol: :lol:

Jen bych to malicko upresnil. Zbozi je v superpozici stavu vsech skaldu. Vlnova funkce kolabuje v okamziku rozkliknuti vlajecky. To vysvetluje vse.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#310 Příspěvek od jyrry »

Jarda Trojan píše:... a dvě lepidla ...

Chemie se zřejmě dostala do stavu jako LiPolky. Ty z EU skladu taky pošlou za málo jen do 500mAh v součtu...
jyrry.webnode.cz
Jarda Trojan

#311 Příspěvek od Jarda Trojan »

Aha, to je blbý, každopádně to tak asi bude. Co naděláme...
tomashr

#312 Příspěvek od tomashr »

To poštovné bude v pořádku, bohužel asi fakt chemie bude ve vyšší sazbě. Jinak je poštovné z EU na "nechemickovýbušnoenergetické" drobnosti pořád OK, já teď měl obvyklé 1,2EUR, tohle sedělo.
Amper

#313 Příspěvek od Amper »

Podle mne jsou ty vaky na lipolky a lepidla moc tezke. Kdyz das samotne lepidlo (i kravske baleni) tak to v pohode nabizi za 1.25. Limit pro malo je prece 200g
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Jarda Trojan

#314 Příspěvek od Jarda Trojan »

Právě to zkouším a:
dám do košíku (POUZE) 2x https://hobbyking.com/en_us/lithium-pol ... -sack.html -> celková váha zásilky 520g -> No Tracking 501g - 1000g $4.55

dám do košíku (POUZE) 1x https://hobbyking.com/en_us/foam-cure-e ... -4-oz.html -> celková váha zásilky 130g -> No Tracking 1g - 200g $1.25

dám do košíku 2x pytel a 1x lepidlo (DOHROMADY výše uvedené) -> celková váha 650g -> a nabídne to POUZE Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech 1g - 49999g $9.73

Tak tomu nerozumím... 8O :)
klauz
Kontaktovat uživatele:

#315 Příspěvek od klauz »

Zdravím,

fungují Vám platby na Hobbykingu?

Zkoušel jsem nakoupit poprvé po změně systému, ale bohužel se mi nepodařilo objednávku zaplatit. Na jedné kartě mi platební brána píše chybu - zamítnutí platby, na druhé nesprávné číslo karty (i když jsem ho několikrát kontroloval a bylo bez překlepu).

Před změnou systému jsem nakupoval bez problémů, nakupuju i na Aliexpressu, Banggood i jinde. Limity karty jsem kontroloval v elektronickém bankovnictví a nemám je překročené.

Napadá, že může jít o nějaký výpadek platební brány. Fungují Vám platby?
když to nedrží vteřiňákem, zkuste víc vteřiňáku!
toro 900 * q10 * Mini DLG Pro
Turnigy i10
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“