17" monitor na fpv s-video na VGA/DVI

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Blacksite
Kontaktovat uživatele:

Re: 15" monitor na fpv s-video na VGA/DVI

#16 Příspěvek od Blacksite »

JO, ja dostal firemni na vyhozeni starej a je to 17" tedy, ale kazdopadne porad mensi nez 20", tak ho chci zuzitkovat, na FS brejle nemam a quannum apod krabice mi nedelaji dobre :)
Taranis X9D+
jio

Re: 17" monitor na fpv s-video na VGA/DVI

#17 Příspěvek od jio »

Dělal jsem v IT a měl jsem možnost získat 17 monitor vyýběrem z mnoha vyřazených kusů. Žádný ale neměl AV vstup. Na internetu jsou postupy jak hotový AV modul v Číně koupit a doinstalovat. Když jsem se dival na cenu plus nutnost "nějak to tam nacpat", tak jsem se podíval na vyprodej malých TV a funguje to i bez dodělávek.
Blacksite
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Blacksite »

https://www.aliexpress.com/item/Profess ... 427c32305e

toto bych pouzil a prakticky potrebuju jen dodelat napajeni z lipolky a nic vic :)
Taranis X9D+
OK2BUH

#19 Příspěvek od OK2BUH »

Jo, toto vypadá dobře. Dekodér PAL/SECAM/NTSC byla dříve nejsložitější část televizoru plná cíveček a dalších součástek. Dneska je to jeden švábeček za pár korun.
JosefSvejk

#20 Příspěvek od JosefSvejk »

Blacksite píše:JO, ja dostal firemni na vyhozeni starej a je to 17" tedy, ale kazdopadne porad mensi nez 20", tak ho chci zuzitkovat, na FS brejle nemam a quannum apod krabice mi nedelaji dobre :)

Nevím, jestli je to dobrý nápad. Ten monitor bude mít dost malý jas a venku toho nebude moc vidět. Zastínit tak velký monitor bude taky problém. Pokud se na něj budeš dívat z blízka, obraz bude katastrofální.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Blacksite
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Blacksite »

V tom pripade asi na FPV litat nebudu :D
Taranis X9D+
birkoff

#22 Příspěvek od birkoff »

JosefSvejk píše:Nevím, jestli je to dobrý nápad. Ten monitor bude mít dost malý jas a venku toho nebude moc vidět. Zastínit tak velký monitor bude taky problém. Pokud se na něj budeš dívat z blízka, obraz bude katastrofální.

Nevím, jestli jsi to sám zkoušel, že máš tak jasno. Já za sebe můžu říct, že jsem lítal na zmiňovaném 20" dellu a jas byl v pohodě, pokud jsem si otočil monitor, aby mi do něj nesvítilo slunce, tak stínit nepotřeboval ani za letního dne a "katastrofální obraz" se taky nekonal.
Naopak bych řekl, že obraz byl skvělý :wink:
Kdo nepadá, nelítá naplno.
Blacksite
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Blacksite »

Ja si taky myslim, ze jas bude v pohode, a kdyz ne, tak si udelam obrovsky stinitko, jako pri pocatcich fotografovani :D
Taranis X9D+
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“