konkrétní odkazy na internetová rádia

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pepin

Re: konkrétní odkazy na internetová rádia

#31 Příspěvek od pepin »

gardenroute píše:Á pan Šimko (ESO), dobře znám :D Vybraná společnost.

no jasně, od něj jsem je tenkrát kupoval , znal jsem ho ještě z obyč elektra a zrovna eso rozjížděli, on se nachomejtl k rozhovoru, kdy jsem ohrnul po vyzkoušení frnák nad regálovkama Tanoy , tzak mě nasměroval do esa právě pro ty 225 ky, ale na tiché hraní mi stejně nikdy neseděli ani ty xavieny :lol: ted už jen odesílám mejly dalším zájemcum, že zatím rezervováno, až si řikám, že jsem vul a držel jsem se cenou zbytečně dole--na polovině puvodní kupní :D ale zase nemužu být nenažranej, i tak mám výčitky svědomí z toho, že pro moje uši lépe hrající --suony taky od Barlety jsem dostal od jednoho svého kámoše loni zdarma a ty mi zvukově seděj víc, prostor sice nemaj, ale v pohodě přelouskaj příjemně jakejkoli zdroj a nedostatkem výšek oproti 225 kám netrpím ani při decentním poslechu--ty 225 ky hold potřebují opravdu dobrý zesilovač.
pepin

Re: konkrétní odkazy na internetová rádia

#32 Příspěvek od pepin »

tak jsou ty xavieny fakt v prdeli :( pořád jsem doufal, že udělám dobré gesto--jako že jsem ochotný něco z toho mého shromaždování prodat ,ale nakonec se to neprodá a vono jo :(

zájem o ně byl ale kupodivu neskutečnej, první mejl hned pul hodky po uveřejnění inzerátu a pak další a další.

mejlaři to ale prosrali, bo na mejly jsem koukal až další den odpoledne a mezi tím mi druhý den volal právě z esa-- poslechového studia-- přez telefon.

na druhou stranu, xavieny jsou v prdeli, tak to bych si teda když ted mnemám seriozní bedny\ už konečně koupit ty své už před letry vysněné heily
http://www.enjoythemusic.com/superiorau ... ithara.htm

ty fakt louskali vcelku jak z praku i špatné lp nahrávky a bo je mi padesát, už mi ani nemusí vadit, že závěs basové membrány vydrží tak max 20 let :lol:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“