Videl bych to tim uzitecnejsi, cim vetsi jsou okna - napr. mit doma moderni vykladni skrine, pak bychom si to nechali.
Sent from my D5803 and I will remove the signature
Jindra_S píše:----
zelkar píše:Chlapi, neblázněte... To už dejte rovnou pod stromek sadu žehlička + hrnec + vařečka + zástěra - to budou body!![]()
Kouknu co ženský z práce nosí, zeptám se kde se to prodávám a jdu na to... Např. šála-tunel, to letí. Kožená kabelka taky neurazí. Okna pak umyjou i bez nás
pepin píše:osobně si teda myslím, že se tady řeší šmrdlání oken hadrem, nebo tím elektro odsávačem,, bo evidentně je ta debata v duchu --kdo měje okna stěrkou,přijde mu ten elektro čistič jako blbost---za sebe říkám, to prvotní nejzákladnější odsátí humusu mi uplně mimo mísu nepřijde a fakt asi zkusím
pepin píše:objednal jsem tady ten
o okna mi zásadně nejde, ale denně musím vytírat jak kuchyn, tak i koupelnu pohamtanou a plnou chlupu od domácích mazlíčku , sice to stáhnu mopem raz dva, ale pak musím smetáčkem na lopatku namést stažené chlupy a finálně stáhnout ještě co nenametu na lopatku, to kdyby šlo vysávat tím okenním vysavačem, tak by to bylo super.
Shorty píše:
Nebylo by jednodušší to nejdřív vysát a potom stáhnout?
Shorty píše:Rozhodně bych to bez vysátí neplantal rovnou na mokro.
pepin píše:
mě to zase s tím vysavačem přišlo jako zbytečná dvojitá práce, i ten mop namáčím a meju v záchodové míse, abych co nejvíc minimalizoval počet nutných ukonu