Neviem ci to tu uz niekto nepostol, ale na banggode stoji tato kopterka po zlave nejakych 99 Euro (Kupon RC50). Ma ju niekto? Resp. oplati sa?
[url][/url]
Eachine EB185 FPV
Re: Eachine EB185 FPV
Je tam jen CN warehouse, takže možná bude potřeba doplatit DPH. Jinak je to taková klasická low-end 180ka s Naze32, pokud od ní nečekáš zázraky, tak to nemůže neletět...
Za 100€ to nemusí být špatná koupě, na to že je v ceně i FPV výbava vč. OSD. Náhradní díly jsou také dostupné. Ale osobní zkušenost s touhle koptérou nemám.
Za 100€ to nemusí být špatná koupě, na to že je v ceně i FPV výbava vč. OSD. Náhradní díly jsou také dostupné. Ale osobní zkušenost s touhle koptérou nemám.
Možná se pletu, ale kromě DPH budeš muset zaplatit ještě i clo. U zásilek neobchodního charakteru (pro vlastní potřebu) se platí clo od hodnoty zásilky nad 45 EUR.
- JosefSvejk
leon_cz píše:Možná se pletu, ale kromě DPH budeš muset zaplatit ještě i clo. U zásilek neobchodního charakteru (pro vlastní potřebu) se platí clo od hodnoty zásilky nad 45 EUR.
Myslím, že se pleteš.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Tady je celní kalkulačka pro ověření: http://dcipower.cz/kalkulacka-zdarma-pro-vypocet-cla/
Já se také divil, když mi teď celní správa naúčtovala kromě DPH i clo na Tarantuli X6 co stála 46 EUR. Čekal jsem, že budou clít jako obvykle až od 150 EUR...
Já se také divil, když mi teď celní správa naúčtovala kromě DPH i clo na Tarantuli X6 co stála 46 EUR. Čekal jsem, že budou clít jako obvykle až od 150 EUR...
Tuhle koptéru mám. Jediný problém, který u ní vidím je integrovaná elektronika, takže když se poškodí tak to bude drahé.
Jinak teď stojí 97,50 USD (před nedávnem stál i 80).
A clo se vyměřuje až od 150 Eur (teď jsem to komroloval na stránkách celní správy). A hračky (pokud je na nich uvedena cena pod 22EUR - a banggood to dělá vždy) častokrát (podle mé zkušenosti) procházejí bez naúčtování DPH.
Jinak teď stojí 97,50 USD (před nedávnem stál i 80).
A clo se vyměřuje až od 150 Eur (teď jsem to komroloval na stránkách celní správy). A hračky (pokud je na nich uvedena cena pod 22EUR - a banggood to dělá vždy) častokrát (podle mé zkušenosti) procházejí bez naúčtování DPH.