Serva cykliky
Serva cykliky
Je možné,že by mi odcházela serva cykliky jedno za druhým jen stářím?
Po ráně jsem dával dohromady Rexe 250ku,vše ok až do chvíle,kdy sem šel seřizovat neutrál gyra. Servo výškovky sjelo doů a tím skončilo (regulátor se hřál). Koupil sem nové a seřizoval znova cykliku....prd servo kolektivu dole a regl hřeje. Na 450ce se mi to nestalo,ale tam sou Savoxy a v 250ce jen Emaxy. Když chodily,nebyl s nimi problém.
Setkal se s tím někdo?
Po ráně jsem dával dohromady Rexe 250ku,vše ok až do chvíle,kdy sem šel seřizovat neutrál gyra. Servo výškovky sjelo doů a tím skončilo (regulátor se hřál). Koupil sem nové a seřizoval znova cykliku....prd servo kolektivu dole a regl hřeje. Na 450ce se mi to nestalo,ale tam sou Savoxy a v 250ce jen Emaxy. Když chodily,nebyl s nimi problém.
Setkal se s tím někdo?
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
Re: Serva cykliky
zkus změřit,jaké napětí dává BEC regulátoru,jestli náhodou z toho náhodou neleze víc voltíků,než snesou serva.
Jinak o kvalitě Emax elektroniky nemám moc valné mínění,moje heliny na tuto značku uvalily embargo.
Emax régl mi umřel jen tak v šuplíku.Prostě před uložením do šuplete fungoval,po vytažení nic,mrtvo.
Jinak o kvalitě Emax elektroniky nemám moc valné mínění,moje heliny na tuto značku uvalily embargo.
Emax régl mi umřel jen tak v šuplíku.Prostě před uložením do šuplete fungoval,po vytažení nic,mrtvo.
TSA 600E,Gaui NX5,Gaui NX7,HD 502 all@SPIRIT,OXY3,OXY4MAX @IKONLOGO690,LA700 + nějaký ten eroplán
Elcobre2 píše:zkus změřit,jaké napětí dává BEC regulátoru,jestli náhodou z toho náhodou neleze víc voltíků,než snesou serva.
Díky za radu.
regl dává správné napětí,leda by měl občas nějakou špičku,ale to nejde zjistit.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
tak zkus odpojit regl a do rx připoj čtyřčlánek NIXX.Chvíli s tim na stoje páčkuj a uvidíš.Možná bych odpojil z rx i gyro a servo vrtulky.
TSA 600E,Gaui NX5,Gaui NX7,HD 502 all@SPIRIT,OXY3,OXY4MAX @IKONLOGO690,LA700 + nějaký ten eroplán
Elcobre2 píše:tak zkus odpojit regl a do rx připoj čtyřčlánek NIXX.Chvíli s tim na stoje páčkuj a uvidíš.Možná bych odpojil z rx i gyro a servo vrtulky.
Zkoušel sem jiný regl a nic se nepo...,vyměnil sem i zbylá dvě serva na cyklice a nastavil desku. Zatím žádný problém. Uvidíme,třeba měla serva opravdu načasované kurvítko.
otázka je kde byl problém opravdu v servech nebo v původním regulátoru?
jinak držim palce a přeju ať to lítá
Elcobre2 píše:otázka je kde byl problém opravdu v servech nebo v původním regulátoru?
Děkuju
Utahaný stejnosměrný serva, tak to bejvá. A že odcházejí rychle jedno po druhém, to znám,žádná záhada.Pozor na vrtulkové to bude v závěsu.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
že by rychlé pyruetky? 
Zatím vše drží.
Zřejmě přišel jejich čas.
Zřejmě přišel jejich čas.