Kostka E-shop

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
zelkar

Re: Kostka E-shop

#16 Příspěvek od zelkar »

Jo, ceny má většinou dobré, kupoval jsem tam dvě letadla a kupu vybavení. Když má čas, je ochoten podiskutovat i poradit. Jen dostupnost je lepší ověřit telefonem nebo mailem.
Myslím, že je celkem solidní - problémy pramení spíš z toho, že nestíhá. Prostě je potřeba počítat s "ručním systémem" práce.
FrSky / Dingo, F5J ...
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od TomasC »

Ono je to prostě taky tím, že p.Kostka je modelář. Nejen, že má obchod, ale sám létá závodně elektrovětroně F5B.
jio

#18 Příspěvek od jio »

To je možné, to mu nikdo nebere a asi když bych k němu přišel do krámu, tak bych možná i odešel spokojený. Problém je v tom, že když má e-obchod a navíc u zboží napíše AKCE !!, tak čekám, že to zboží dostanu za 2 až 3 dny a ne až za měsíc. A když na to zákazníci skutečně čekají, tak se nemůže divit, že vznikají takovéto diskuze.

Příklad mailu na který nebylo ani odpovězeno a zboží bylo dodáno výrazně později, než bylo avizováno při objednání:
24.02.2014 jsem podal platební příkaz se splatností rovněž 24.02.2014. Viz příloha.

V části II. Platba za zboží a dodání vašeho nákupního řádu uvádíte u PPL, kterou jsem si objednal a zaplatil dobu přepravy do druhého dne. Dnes je 6.3.2014 a zboží stále nemám!

Proč?

Takže buď ať to dělá pořádně, nebo ať se na to vykašle a neštve lidi. A ať nelže ve svém nákupním řádu. Za mě stačila jedna zkušenost, podruhé už ji není třeba opakovat.
zelkar

#19 Příspěvek od zelkar »

Myslím, že dobou přepravy se v řádu myslím doba "jízdy" PPL. Problém bude spíš v termínu expedice z prodejny :(
Jistě že takové nepředpokládané zdržení naštve. Asi e-shop není jeho priorita, když je Kostka v Jihlavě a širokém okolí jediný (RCKing tam už zkrachoval).
FrSky / Dingo, F5J ...
Olin

#20 Příspěvek od Olin »

Celeron píše:Je to skoro 14 dní, co jsem si coby již dříve registrovaný objednal zboží u Kostky. Platba zálohovkou. Přišlo potvrzení objednávky. Čekám zálohovku a 10 dní nic. Podle E-shopu mělo být vše skladem. Minule zálohovka přišla den po potvrzení objednávky. Včera jsem se do Jihlavy nedovolal, nikdo nezvedal. Máte někdo podobnou zkušenost? Nebo se u Kostků něco děje?
Díky
Jirka

Pan Kostka je velice solidní obchodník. Nakupuji u něj přímo v obchodě již několik let k velké spokojenosti. Asi má toho hodně , ale určitě vše vyřídí.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od corsair »

Prachy má tak kam by pospíchal :oops:.....rcmanii nečte, špatná reklama taky reklama
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Celeron »

corsair píše:Prachy má tak kam by pospíchal :oops:.....rcmanii nečte, špatná reklama taky reklama

Ode mě né, zatím neposlal ani zálohovku. :(
Jirka
mykoc

#23 Příspěvek od mykoc »

S touto prodejnou jsem byl vždy spokojen . Pan Kostka přestože má určitě spoustu práce mi poradil a věnoval drahocenný čas .
kokeš

#24 Příspěvek od kokeš »

S Kostkou jsem spokojen. Stavebnice nenakupuju , většinou to byl stavební materiál přijimače baterky bižuterie motory. Pravda je že to u něj trvá trochu dýl než u Jino.Dosud jsem platil vždy na dobírku ,jestli to hraje roli? Nemnělo by . A reklamaci vyřídil kladně . Když nemněl určitý typ akumulátorů co jsem požadoval tak mi telefonoval . Určitě když je nákupní sezona tak to bude delší čekání.U jino to je doma do dvou dnů u Kostky tak za týden.
koksák
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Celeron »

Tak už čekám 27 dní a mistr Kostka stále nic. Kdyby aspoň poslal hlášku, jestli to vůbec hodlá někdy vykrýt, případně kdy. Telefony zásadně nezvedá... Aspoň že to nechtěl zaplatit předem. :roll:
Jirka
Lark

#26 Příspěvek od Lark »

Zkus ho bombardovat mailem. Laser jsem z něj doloval 2 měsíce. Je to ale už asi 4 roky. Od té doby se mu vyhýbám.
pepin

#27 Příspěvek od pepin »

mykoc píše: Pan Kostka přestože má určitě spoustu práce mi poradil a věnoval drahocenný čas .

v tom bude ten zakopaný pes, někdy je tý práce na dvě ruce už tolik, že ji prostě nestíháš--jen je v řadě na vyřízení.

ono to fakt není v době internetové občas možné pro pidi firmy zvládat celodenní pracovní dobu a pak jet ještě po večerech u mejlu druhou směnu a tam řešit nějakou korespondenci.
tomashr

#28 Příspěvek od tomashr »

Kostka není nějak vyloženě neseriózní, ceny má občas dokonce vyloženě dobré, to je OK. Jenže bohužel trpí tím, co se často označuje za největší nešvar českých eshopů (teď myslím obecně, tohle není jen o modelařině), totiž velmi nepřesným stavem informací o skladových zásobách na webu. Většinou má snahu to řešit celkem rychle, mě tuším volal hned druhý den, ale hlavně v nějakých předvánočních špičkách asi bude problémů přibývat.
Osobně to jako problém vnímám a moc bych to neomlouval, tohle je opravdu nešvar a že o Kostky téměř jistě nejde o úmyslnou neserióznost, ale jen o chyby je pouze polehčující okolnost, ne omluva.
Vážka
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Vážka »

Ja naopak na Kostku nemuzu rict nic spatneho. Kdyz zbozi nema, tam mi vola. Kdyz chci poradit vybaveni ke stavebnici poradi. Objednavam vetsinou jen u nej. Ted tam mam zrovna objednavku, serva, motor, regl. Ve stredu objednano, patek odeslano, zitra to budu mit. Poslal mi i cislo zasilky pro sledovani. A kdyz jsem mu v patek volal, zvedl mi to u obeda a byl ochotny.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
zelkar

#30 Příspěvek od zelkar »

Myslím to je tak, jak ukazuje diskuse:
Párkrát je všechno v pohodě, poštou v termínu nebo na místě s dobrým pokecem, pak najednou spíš na zabití. Jsou tam prostě výkyvy, které pověsti nedělají dobře. Sice se to dá v malém obchůdku lidsky pochopit, ale...
FrSky / Dingo, F5J ...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“