Mi-8
Pravidla fóra
O dalších nadšencích se dozvíte na Interaktivní mapě heli maketářů.
O dalších nadšencích se dozvíte na Interaktivní mapě heli maketářů.
- Michael Gulyj
Re: Mi-8
Ty dveře to je jen tapeta, ta má uplně jiný míry
Díky chlapci.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
to bude osázeno mechanikou od Alignu nebo z Goblina?
Michael Gulyj píše:Ano, Petr mě předběhl, vrtulník je hotov. Teď je na řadě mechanika a převodovky.
Pro Relaxe: jo, měla by to bejt ta třetí od zhora nebo též ta vlevo nahoře- už aby nastal čas!
Zdravím,
pánové, máte to úžasně zpracované, radost pohledět
P.
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
čip píše:Caute,nadhera.Koukam ,ze je boj o poradi
Ani ne, ale nesmis dat klukum navybranou. Proste chci a hotovo !
Ne, ted vazne, kluci makaj jak o zivot. Diky jim moc a moc. Je neskutecne kolik na tom odvedli prace a to zdaleka jeste neni hotovo.
Ja o Vanocich zacnu pachat mechaniku dovnitr. A asi rovnou i osvetleni. Chci aby to co nejdrive letelo. Aby se vedelo co a jak, kam baterky, co kde sedi a nesedi na mechanice atd. Mam v planu litat baterky 6S10000mAh (2x 6S5000 paralelne). To proto, ze se nebude nutne zabyvat pohonem a prevody na Goblini mechanice. Na 6s muze zustat tak jak je na 3D. A zaroven se overi spotreba, jestli je realne pouziti 6S pri nejakych jeste unosnych proudech. Na maketove doplnky bude dost casu pozdeji.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- Michael Gulyj
Chlapi, děkujeme všem. Taky se těšim, až nám to poletí.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
- Michael Gulyj
Zdravím po delší odmlce ve který se makalo jak o život. Takže je hotová mechanika- jako základ plato Goblin na kterym je přechod pro ocasní trubku s kardanem + zadní úhlová převodovka. Všechno je dělaný tak, aby přesně zapadlo bez větší práce s montáží.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
- Michael Gulyj
A ještě převodovka vrtulky zatím v nákresu. Martin se snažil o maximální maketovej vzhled, kterej je u modelu vždycky dost omezenej všim možnym, tak jako hlava. Doufam, že si jí brzy podržim v ruce
.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Michael Gulyj píše:Zdravím po delší odmlce ve který se makalo jak o život. Takže je hotová mechanika- jako základ plato Goblin na kterym je přechod pro ocasní trubku s kardanem + zadní úhlová převodovka. Všechno je dělaný tak, aby přesně zapadlo bez větší práce s montáží.
Jaký je tam převodový poměr? Motor bude do 500 Kv?