torao píše:No já jsem asi lidumil. Asi bych to tisknul levněji. Ze bych udělal konkurenci...
Musíš počítat i provoz tiskárny ne jen matriál.
Já bych to za tu cenu netisknul ...
torao píše:No já jsem asi lidumil. Asi bych to tisknul levněji. Ze bych udělal konkurenci...
torao píše:Kdo má Prušu i3 nebo kompatibilní, že mu na tom jedou g-kódy z prušy ať si stáhne nové ovladače k Prušovi 1.7.5. je tam jako testovací model Spitfire od 3dlabprintu...
Musíš počítat i provoz tiskárny ne jen matriál.
torao píše:Kdo má Prušu i3 nebo kompatibilní, že mu na tom jedou g-kódy z prušy ať si stáhne nové ovladače k Prušovi 1.7.5. je tam jako testovací model Spitfire od 3dlabprintu...
torao píše:A na kolik přijde 1hodina provozu?
stepacz píše:ta verze je osekaná nejsou tam STL, Factory a další nastavení, jasně chápu může to naštvat, ale třeba to k modelařině přivede i další lidi...
kroxigor píše:Férová cena je tak od 3,- za 1g tisku
torao píše:Jinak tiskárnu fakt nehlídám, při prvním tisku jsem si napsal délku tisku a podle toho to dávám tisknou, dlouhé tisky přes noc, a zbytek jak je čas. Že bych kvůli tiskárně seděl doma, to ne.
Jinak k té debatě o ceně - ono to vzniklo tak, že jsi tu označil tu cenu z inzerátu za nadsazenou. V tom ohledu je ale docela komické, když jsi posléze sám došel k ceně ve velmi podobné relaci, rozdíl maximálně 300 korun
Taky nechávám tiskárny jet bez dozoru (už dlouho) a u Průši jich jede nonstop víc jak 60, no určité riziko je vždy, ale s tím se prostě musí počítat...