Uschování 700 v mrazech
Uschování 700 v mrazech
Ahoj zeptám se jak máte schované heli větších rozměrů v mrazech ? Ptám se na to protože jsem si letos koupil trex 700 dfc a teď kam ho dát na zimu napadlo mě to když jsem šel ráno na dvůr a kýbl který jsem tam nechal byl tak křehkýže se po lehkém ťuknuti rozlomil a ne každý má vytápěnou dílnu . 450 dám do ložnice pod postel ale 700 . Dík za odpovědi Mirek
Re: Uschování 700 v mrazech
ja teda skladuji vetsi heliny na skrini v detskem pokoji. s velikosti 700 nemam problem a detem to nevadi. Hold do pracovny se nevlezou. Tam oxiduji letadla a dilna jeste neni dodelana kam se to nasledne vsechno nastehuje.
Za lyžiny ke stropu kamkoli nebo v paneláku za ocas za wc jsme měly technickou šachtu na stupačky a bylo tam docela dost místa.
když už člověk letí tak má koukat aby letěl a když kouká aby letěl tak má letět s tím s čím umí
Za hlavu.

odoslané poštovým holubom !
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Heli mají u mě v bytě čestná místa v obýváku kde během odpočinku slouží jako dekorace
ale chce to tolerantní drahou polovičku
.
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
Kartago píše:Ahoj zeptám se jak máte schované heli větších rozměrů v mrazech ? Ptám se na to protože jsem si letos koupil trex 700 dfc a teď kam ho dát na zimu napadlo mě to když jsem šel ráno na dvůr a kýbl který jsem tam nechal byl tak křehkýže se po lehkém ťuknuti rozlomil ...
Hele, problem je v tom, ze je to dfc a preto to nie je mrazuvzdorne!
KDS 450 Q FBL _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)
...jinak nevím, co se tu tak řeší. Co se týká létání tak to jde i v zimě.
www.rckozmodrom.com
přesně, helinu neskladuji, lítám celý rok 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
zz píše:...jinak nevím, co se tu tak řeší. Co se týká létání tak to jde i v zimě.
No přece mráz
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba