Videa nejen začátečníků 2
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Re: Videa nejen začátečníků
V té muzice jsou jakési prapodivné zvuky drnčení. Je to schválně, nebo je to příliž vybuzené, že mi tu chrčej repráky?
Co neubrzdíš neukecáš.
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
S hudbou jsem nic nedělal, tak netuším, v čem by mohl být problém. Tady je originál Overwerk: https://www.youtube.com/watch?v=DWpX4We62dg
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Je to autorův záměr. Je zajímavé, že z Vimea je to hlasitější a více jakoby nadupanější. Z Trubky slabší a takové uhlazenější.
Ale, to jen popisuji, jak to slyším u sebe doma ze svých repráčků u pc. Takže je to OK.
Ale, to jen popisuji, jak to slyším u sebe doma ze svých repráčků u pc. Takže je to OK.
Co neubrzdíš neukecáš.
Pekáček: Dobrá práce, velmi výpravné video a hudba je taky super (nicméně já zůstanu u Daybreak).
Libor: krása pohled z výšky nad inverzí. Tak krajina u vás je moc hezká.
Chroustjazz: člověče to letadlo je víc křivý než rovný, ale koukám ono se ve vzduchu nějak samo srovná
Dnes jsem na něj koukal v RCMku v Pardubicích. Až doslouží Rookie, je to adept na náhradu.
Jinak dnes se dařilo. Dal jsem do Spita lehčí baterii, aby mi bráchovo Puddle Star stačil v rychlosti, ale ono éro bylo lehký na nos a Spiťouch tohle prostě neodpouští. Naštěstí jsem nad zemí přitáhl a odnesla to jen vrtule
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jL4VhFIC3kA[/youtube]
Libor: krása pohled z výšky nad inverzí. Tak krajina u vás je moc hezká.
Chroustjazz: člověče to letadlo je víc křivý než rovný, ale koukám ono se ve vzduchu nějak samo srovná
Jinak dnes se dařilo. Dal jsem do Spita lehčí baterii, aby mi bráchovo Puddle Star stačil v rychlosti, ale ono éro bylo lehký na nos a Spiťouch tohle prostě neodpouští. Naštěstí jsem nad zemí přitáhl a odnesla to jen vrtule
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jL4VhFIC3kA[/youtube]
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
- chroustjazz
Dnes jsem na něj koukal v RCMku v Pardubicích. Až doslouží Rookie, je to adept na náhradu.
ano, je křivé..a když ho vidí Libor, tak se vzteky kroutí ještě více..nežli to letadlo 8¨-))
ono má za sebou mnoho havárií..sestřelování ze stromu..pád z 500m..to křídlo bylo několikrát zlomené..ale pořád létá..a i když je křivé, tak kupodivu rovně 8¨-)))
už jsem si rezervoval nové..tohle dám mým dětem na blbnutí
ano, je křivé..a když ho vidí Libor, tak se vzteky kroutí ještě více..nežli to letadlo 8¨-))
ono má za sebou mnoho havárií..sestřelování ze stromu..pád z 500m..to křídlo bylo několikrát zlomené..ale pořád létá..a i když je křivé, tak kupodivu rovně 8¨-)))
Sdružení letců Českého středohoří
chroustjazz píše:ano, je křivé..a když ho vidí Libor, tak se vzteky kroutí ještě více..nežli to letadlo
ono má za sebou mnoho havárií..sestřelování ze stromu..pád z 500m..to křídlo bylo několikrát zlomené..ale pořád létá..a i když je křivé, tak kupodivu rovně
Četl jsem, že je hodný, pomalý, dá se chytat do ruky - ale citlivý na vítr. Víc jak 3ms prej nedá. Jak je to?
Že se Libor kroutí taky, no to se nedivím ...
- chroustjazz
Četl jsem, že je hodný, pomalý, dá se chytat do ruky - ale citlivý na vítr. Víc jak 3ms prej nedá. Jak je to?
ano, chytám ho do ruky 9 z 10 přistání, je to velmi snadné (na mých videích je to často vidět)
párkrát jsem s ním létal i v silnějším větru..cca 5m/s, ale pokud z něho chceš např. filmovat, pak už jsou záběry téměř nepoužitelné (snad s výjimkou fotografování) - v silném větru je spíše problém let proti větru
ano, chytám ho do ruky 9 z 10 přistání, je to velmi snadné (na mých videích je to často vidět)
párkrát jsem s ním létal i v silnějším větru..cca 5m/s, ale pokud z něho chceš např. filmovat, pak už jsou záběry téměř nepoužitelné (snad s výjimkou fotografování) - v silném větru je spíše problém let proti větru
- chroustjazz
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IwPcPOFsGVs[/youtube]
chroustjazz píše:ano, chytám ho do ruky 9 z 10 přistání, je to velmi snadné (na mých videích je to často vidět)
Díky za odpověď. Už jsem sondoval a když jezdíme s ženou na hory a bezvětrných dnů moc není, tak zatím vede Toro-900 či jeho obdoba. Nechci sbírat videa z kdejakého koutů republiky, spíše na chatu, dovolenou - prostě párkrát za rok něco natočit a třeba z toho i foto udělat ...
- chroustjazz
hoki, takhle to vypadá, když hodně fouká..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_PUJaYGnM-I[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_PUJaYGnM-I[/youtube]
chroustjazz píše:hoki, takhle to vypadá, když hodně fouká..
Čekal jsem větší hrůzu, takhle to ještě šlo a dobrý. Jak silně to foukalo?
- chroustjazz
Hoki píše:Čekal jsem větší hrůzu, takhle to ještě šlo a dobrý. Jak silně to foukalo?
asi +5 m/s