Frsky
Re: Frsky
Chlapi, snažim sa rozbehať príjímač S6R so stabilizaciou, flashol som tam najnovsi firmvare ( oprava opravy vyškovky ) radio taranis plus mam nastavene presne podľa inštruktáže videa p.Mrázka + som nastavil aj nútene spustenie predletovej kontroly. Problem je že keď zapnem model predletová kontrola neprebehne, nech je model v akejkoľvek polohe, musím ju spustit nútene. Po odmávaní mi začnú reagovať kormidlá na pohyby kniplov, avšak aj napriek tomu že kanál 10 je v polohe +100 nefunguje stabilizacia modelu, ta sa prejaví až po tom čo zamačknem spínač kanálu 11 na + 100 . Prijímač je cez USB nastavený tiež podľa inštruktáže z prvého videa a všetko vráatane zápisu prebehlo bez problemov. Neviete niekto kde može byť chyba ? Ďakujem.
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Keby si mal fšetko nastavené ako RiMr, tak by ti to asi chodilo
Skontroloval si to v servo monitore, či tam nemáš nejakú habaďúru? Hlavne tie dva kanály s ktorými sa nastavuje mód stabilizácie. Prípadne daj nejaké video, čo ti to robí.
Inak ti poradiť neviem, S6R som videl len na tom Richardovom videu...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
ddano007 píše:Keby si mal fšetko nastavené ako RiMr, tak by ti to asi chodiloSkontroloval si to v servo monitore, či tam nemáš nejakú habaďúru? Hlavne tie dva kanály s ktorými sa nastavuje mód stabilizácie. Prípadne daj nejaké video, čo ti to robí.
Samozrejme ze skontroloval, hlavne som si na nom kontroloval aj krivky. Hlavne keby nesli vystupy z kanalov asi ho nedostanem ani do tej zachrany, kedze tam je potrebnych +100 na oboch.
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
Zdravím, máš na kanálu č. 9 nastavený zisk? Na spínači 10 je stabilizace a ta funguje jen, je-li na kanálu 9 nastaven zisk. Na 10 je autolevel a ten funguje i bez nastaveného zisku..
Hezký den
Zdravím, oprava na 11 je autolevel.