3D tisk modelů letadel I
Re: 3D tisk modelů letadel
Za mne komunikace také naprosto v pohodě a nadstandardní přístup k zákazníkovi 
Tak asi zakoupení pěti jejich letadel, ještě nestojí zato, aby se zákazníkem komunikovali. Ono když zjistíte, že některé STLka jsou nepoužitelné, jelikož se načítají špatně, pak je nekomunikace docela problém. 
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
tak to se omlouvám, ale nějak to nemohu vyhledat, obecně mi teď zabírá custommer support tak 50% času, ale snažíme se, pošli to prosím znovu, nebo můžeme i tady...
Je problém s asi špatným STL dílu křídla ME-109T L1 a R1 viz.foto. Při vložení do CURA se načtou výpně křídla jako celé plochy a i tak se vyslicují. Zjistil jsem tento problém zatím jenom u těchto dvou STL. Tak hledám kde může být problém
Jinak G-cody přiložené u modelů šlapou na REBELu jak hodinky.
Tady jeto opraveno, nějak se tam dostala starší verze této části (prosím ozrcadlit pro pravou stranu) v nejbližší době to přehraji i na serveru... omlouvám se
- Přílohy
-
- me109_T_wing_L1.zip
- (784.81 KiB) Staženo 50 x
OK, děkuji 
Docela smůla, já měl 109T jako skoro novinku a tohle bylo v pořádku (dělal jsem tehdy taky v Cura, takže je to plně srovnatelné), opravdu tam musela při nějaké aktualizaci proklouznout nějaká "divná" verze
No stane se, ale nepotěší...
Tak na okraj jeden zvídavý dotaz na stepacz právě kolem Messerschmidtů - liší se palubní ME109T od F a H jen křídlem s menší štíhlostí anebo je odlišné i něco na trupu atd? Docela mě to zajímá z hlediska možnosti kombinovat díly - zda jde na hotový trup T dát štíhlé křídlo H atd...
A rýpnutí - pokud by trup stejný byl, tak by bylo fajn nabídnout i dokoupení pouze další varianty křídla pro ty, kdo už jiný 109 mají
A rýpnutí - pokud by trup stejný byl, tak by bylo fajn nabídnout i dokoupení pouze další varianty křídla pro ty, kdo už jiný 109 mají
Dobry dotaz
, od kridla dopredu je to jine vc. kuzelu, ted z hlavy nevim jestli jsou kridla zamenitelna...
stepa.cz máš sz
stepacz píše:Dobry dotaz, od kridla dopredu je to jine vc. kuzelu, ted z hlavy nevim jestli jsou kridla zamenitelna...
Díky za info, mě právě napadlo, že by bylo zajímavé si porovnat na jediném modelu jak se změní vlastnosti s těmi odlišnými křídly. Pokud je ale odlišností více, tak to by bylo stejně diskutabilní.
Není v plánu třeba i nějaké dopravní letadlo? 
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já se těším na hydroplán.

Plováky snad půjdou z ABS, to bude snadnější utěsnit. Představa, že mi na hydroplánu nic nebude hnít (balza, smrk, atd..) mě opravdu láká.

Plováky snad půjdou z ABS, to bude snadnější utěsnit. Představa, že mi na hydroplánu nic nebude hnít (balza, smrk, atd..) mě opravdu láká.
bv9 píše:Není v plánu třeba i nějaké dopravní letadlo?
Zrovna si dotiskávám křídlo na Spitfira ze stříbrného PLA a už když jsem držel v ruce první vytištěný kus křídla, tak mi struktura tisku a povrchu křídla hned evokovala Junkers JU-52...
Co se týče konverzí, tak třeba mě by se líbila volitelná možnost vytisknout příslušný prostřední díl trupu bez překrytu kabiny a ten si dotisknout už samostatně průhledný třeba z průhledného PET-G či PLA.
Tisknu taky ze stříbrného PLA, ta barva k tomu prostě sedí, jak pr... na hrnec
. A případné nerovnosti ke kterým sem tam dochází, prostě ke starým letadlům patří a jsem z toho opravdu překvapený a nadšený. Když se na to dívám, má to prostě ducha a nechtěl bych to rovně a hladce vylisované z formy