DJI Mavic
Re: DJI Mavic
Tak a po dnesnim vykonu je Mavic vraceny
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j07-G5eR24Q[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j07-G5eR24Q[/youtube]
To se není čemu divit...
Neměl jsi vyskočený gimbal?
Z.
Neměl jsi vyskočený gimbal?
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
Prvni co jsem kontroloval - zaveseny volne na 4 gumickach, 3 dorazy ok.
Tohle vse po prehrani firmwaru, kalibraci imu, kalibraci vision kamer a gimbalu.
Pri pohybu se mi zdalo ze pitch motor, resp horni krytka co kryje kabely do nej vedouci, se dre o zadni doraz (ten uprostred).
Tohle vse po prehrani firmwaru, kalibraci imu, kalibraci vision kamer a gimbalu.
Pri pohybu se mi zdalo ze pitch motor, resp horni krytka co kryje kabely do nej vedouci, se dre o zadni doraz (ten uprostred).
Dnes test opraveného (vyměněného) Mavica a k naprosté spokojenosti. Firmware 01.03.
Zaujala mne dnes ještě problematika vyvažování sklopných vrtulí.
Po výměně jsem na Mavica nasadil úmyslně novou sadu vrtulí z krabičky bez jakéhokoli vyvážení. Zajímala mě kvalita gimbalu u vyměněného kusu.
Po přistání jsem zjistil, že vrtule byly obaleny na náběžce námrazou a tak se o "vyvážení" nové sady nedalo ani přemýšlet. Nicméně účely testu to splnilo nad rámec! Video klidné i při takto rozvážených vrtulích.
Trochu mi to napovídá, že bych to neměl tak řešit a prožívat
Zaujala mne dnes ještě problematika vyvažování sklopných vrtulí.
Po výměně jsem na Mavica nasadil úmyslně novou sadu vrtulí z krabičky bez jakéhokoli vyvážení. Zajímala mě kvalita gimbalu u vyměněného kusu.
Po přistání jsem zjistil, že vrtule byly obaleny na náběžce námrazou a tak se o "vyvážení" nové sady nedalo ani přemýšlet. Nicméně účely testu to splnilo nad rámec! Video klidné i při takto rozvážených vrtulích.
Trochu mi to napovídá, že bych to neměl tak řešit a prožívat
rivi píše:Dnes test opraveného (vyměněného) Mavica a k naprosté spokojenosti.
Něco mi uniklo? Proč jsi ho měnil?
Z.
Uniklo
Psal jsem ti to 10.12 nebo tak nějak, když jsme si psali....
Namrzani jsem taky pozoroval, ale za stejneho pocasi ve vetsi mire u P4 nez na Mavicu.
Vazne to vyvazeni je nutny tak resit, jde to vubec spolehlive u tech rozkladacich a rychloupinacich?
Vazne to vyvazeni je nutny tak resit, jde to vubec spolehlive u tech rozkladacich a rychloupinacich?
Ta námraza v podstatě vlastně říká že není
I když vyvažování žádném případě nezpochybňuji... Mavic evidentně na to není přecitlivělý.
rivi píše:Ta námraza v podstatě vlastně říká že neníI když vyvažování žádném případě nezpochybňuji... Mavic evidentně na to není přecitlivělý.
Také si myslím. Navíc si vážně nedovedu představit, jak tyto vrtule správně vyvážit. V podstatě jsou spotřebním zbožím. Když jeden pár doslouží, poškodí se, dáš nový...
Jinak jsem tu zmínku našel v korespondenci. Asi bych měl začít uvažovat o Ginkgo Bilobě
Z.
Zoolx píše:
Ztraceno v překladu
Včera jsem nahodil aktualizaci 01.03.0200 která má zlepšit chování gimbalu za nízkých teplot a mažu to testnout.
rivi píše:Včera jsem nahodil aktualizaci 01.03.0200 která má zlepšit chování gimbalu za nízkých teplot a mažu to testnout.
Taky jsem na něj přešel, možná taky ještě vyběhnu na můj oblíbený testodrom
Z.
Chlapi, kdyz to ted ctu o tom kdo kde jak koupil Mavica a jak ho musel vymenit, vratit, reklamovat.... A jak tu psal nekdo zkusenejsi a protrelejsi
o nakupu v Alze a Datartu, tak samozrejme je lepsi nakupovat u odborniku a ne v supermarketu, jen je otazka jak pro koho je to jednodussi...Pokud jsem z Pribrami, kde opravdu nevim kde bych jinde koupil nez v Alze, pripadne Czc, protoze jedinej modelar leteckej byl zrusen, ikdyz ma stale na webu Pelikana odkaz jako prodejce, tak nic jineho nezbyva nez jet do Prahy. A pak s kazdym problemem opet do Prahy, preci to nebudu posilat postou :-/
Nebo nevim poradte kluci, kde jste Dji nakupovali a jaky mate reseni, ikdyz vy jste prevazne z Prahy to je fakt
. Spis mne zajima, jestli je nakup treba Pecky, co se tyce Phantoma potazmo Mavica, lepsi ve smyslu treba lepsiho servisu, nebo se vse stejne odesila na stejne stredisko?
Diky
Nebo nevim poradte kluci, kde jste Dji nakupovali a jaky mate reseni, ikdyz vy jste prevazne z Prahy to je fakt
Diky
Může to být placebo efekt, ale oproti včerejšku se mi zdá, že je to zase o trochu lepší, především v rychlejším vyklesávání
Myslím tím 01.03.0200
rivi píše:Může to být placebo efekt, ale oproti včerejšku se mi zdá, že je to zase o trochu lepší, především v rychlejším vyklesáváníMyslím tím 01.03.0200
Máš nějaké video, které bys mohl postnout? Jinak se bez mučení přiznám, že jsem včera v tom mrazu zlenivěl a nikam nešel.
Jo, jinak všem vše nejlepší do nového roku, hodně zábavy při létání a málo pádů
Z.
tak mi soused vytiskl krytky baterek což je úplně super

a už tiskne krytí gimbalu

a už tiskne krytí gimbalu