Prosím o radu s výběrem vhodného motoru k regulátoru 18A
Prosím o radu s výběrem vhodného motoru k regulátoru 18A
[color=#000000][/color]Chtěl bych poprosit o radu jestli můžu dát tento motor LEOPARD LC2830-09T 1290KV k réglu 18A,baterii mám 2s 7,4v.Jde mě o to abych si ten motor neodpálil.nebo jaký régl by jste mi doporučili?předem moc děkuji za rady
Re: Prosím o radu s výběrem vhodného motoru k regulátoru 18A
A jakou vrtulí ho chceš zatížit?
Podívej se na tabulku na odkazu
https://emotors.cz/elektromotory/6846-l ... unner.html
Podívej se na tabulku na odkazu
https://emotors.cz/elektromotory/6846-l ... unner.html
nejjistější je měřit proud při max. zatížení.
Pokud nemáš měřák, tak kontrola teploty motoru i reglu po chvilce běhu (cca 1/2 minuty už něco napoví)
I když maj vrtule psaný stejný parametry, nedá se na to spolehnout. Měřák je jistota, že něco neodpálíš vlastní vinou.
Pokud nemáš měřák, tak kontrola teploty motoru i reglu po chvilce běhu (cca 1/2 minuty už něco napoví)
I když maj vrtule psaný stejný parametry, nedá se na to spolehnout. Měřák je jistota, že něco neodpálíš vlastní vinou.
Vrtuly bych si asi nechal origo od alfy,když by si mi poradil lepší budu jen rád.neumím chodit v elektronice,tak proto se radši ptám vás abych něco nepohnojil..
Do jakého modelu to máš?
alpha 1500mm od Pelikána
Podle tabulky by 2S s doporučenou vrtulí 9x6 mělo být v pohodě. 10x6 by už mohlo být trochu na hraně.
Jak píše dudaj - pro jistotu zkus vrtuli nechat půl minuty běžet naplno na zemi a ověř, jestli na reglu a motoru udržíš prst
Jak píše dudaj - pro jistotu zkus vrtuli nechat půl minuty běžet naplno na zemi a ověř, jestli na reglu a motoru udržíš prst
FrSky / Dingo, F5J ...